1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Babadan oğluna destek
Babadan oğluna destek

Babadan oğluna destek

Gençlik Gücü’nün 24 yaşındaki Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, yeşil beyazlı kulübün eski başkanlarından Mazhar Iqbal Choudhry’nin iki oğlundan biri. Mazhar Iqbal Choudhry, sadece oğlunun değil, tüm yönetimin gençlerden kurulduğuna dikkat çekti ve deste

A+A-

Ülkemizin en genç kulüp başkanının babası olmanın kendisini gururlandırdığını vurgulayan Gençlik Gücü’nün eski Başkanı Mazhar Iqbal Choudhry, “Ancak sadece benim oğlum değil, tüm yönetim genç. Hepsi eski başkan ve yöneticilerin çocukları. Yani hepsi de bizim çocuklarımız. Bizler her zaman onların yanlarında olacak ve desteklerimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

Aralarında kuşak farkı olmasına rağmen, babasının tecrübelerinden yararlanmak istediğini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Olaylara bakış açımız farklı olabilir. Ancak hedefimiz ortaktır. Bizler de babalarımız gibi Gençlik Gücü’nün başarılı olmasını istiyoruz. Bu sezon olmazsa bile, önümüzde sezon Gençlik Gücü’nü hak ettiği yere, Süper Lige taşımak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur