1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Baba ve amcaya en acı veda
Baba ve amcaya en acı veda

Baba ve amcaya en acı veda

Kumyalı’daki trafik kazasında hayatını kaybeden 68 yaşındaki Seyithan Coşkun ile 62 yaşındaki amcası İdris Coşkun dün son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

Ayşe GÜLER

Kumyalı’da önceki sabah meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un babası 68 yaşındaki Seyithan Coşkun ile 62 yaşındaki amcası İdris Coşkun dün son yolculuğuna uğurlandı.
Ölümleri ile bölge halkını yasa boğan Coşkun kardeşler, Dipkarpaz Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Dipkarpaz Mezarlığı’na defnedildi.
Cenaze törenine Coşkun ailesinin sevenleri ve ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 2, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Lefkoşa Büyükelçisi Akça, birçok bakan, milletvekili ve belediye başkanı katıldı.

İdris Coşkun, askeri törenle uğurlandı
Kazada hayatını kaybeden ve gazi olduğu öğrenilen Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un amcası İdris Coşkun için dün ilk tören Mağusa Gaziler Derneği’nde düzenlendi.
Ardından Dipkarpaz Camisi’ne getirilen Coşkun’un naşı başında askerler nöbet tuttu.
12 çocuk babası olan Coşkun, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Suphi Coşkun, oldukça üzgündü
15 gün önce amcasını kaybeden Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un önceki gün de babası ve amcasını kaybetmesi aile içerisinde büyük bir üzüntü yarattı.
Coşkun’un ve kardeşlerinin cenaze töreni boyunca oldukça bitkin olduğu gözlemlendi.
Törende kısa bir de konuşma yapan Coşkun, acı günlerinde yanında bulunan herkese teşekkür etti. 15 gün önce amcasının hayatını kaybettiğini söyleyen Coşkun, dün de babası ve amcasını kaybettiğini, bunun derin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Kaza nasıl olmuştu?
Lefkoşa Dipkarpaz Anayolu  Kumyalı köy girişinde meydana gelen trafik kazasında İdris Coşkun’un yönetimindeki EN 922 plakalı salon araç, Mağusa istikametine doğru seyrederken, virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun sağına geçerek, o esnada   karşı istikametten gelen 30 yaşındaki Muammer Arı yönetimindeki TFT 654 plakalı tırla çarpışmıştı.
Kaza sonucunda araç sürücüsü 32 yaşındaki İdris Coşkun ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 68 yaşındaki Seyithan Coşkun olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur