1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Baba kızın hayati tehlikesi devam ediyor
Baba kızın hayati tehlikesi devam ediyor

Baba kızın hayati tehlikesi devam ediyor

Haspolat'ta dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan İbrahim Tekeboğan ve 8 yaşındaki kızı Filiz Tekeboğan'ın tedavileri yoğun bakım servisinde devam ediyor.

A+A-

Haspolat Sanayi Yolu Atatürk Caddesi üzerinde, dün meydana gelen kazada yaralanan, araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan ile 8 yaşındaki kızı Filiz Tekeboğan’ın hayati tehlikeleri devam ediyor.

YENİDÜZEN’e konuşan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Adil Özyılkan, baba kızın geçirdikleri trafik kazası sonucu tedavilerinin ardından  yoğun bakıma alındıklarını söyledi.

8 yaşındaki çocuk ve babasının hayati tehlikelerinin devam ettiğine değinen Özyılkan, tedavilerinin devam ettiğini kaydetti.

Kaza nasıl olmuştu?

Polis, İbrahim Tekeboğan’ın (E-42) yönetimindeki MP 926 plakalı salon araç ile doğu istikametinden batı istikametine doğru seyrettiği sırada yolun solunda bulunan köprü taşına çarptıktan sonra kontrolsüzce savrularak yolun solunda bulunan ağaca çarptığını duyurmuştu.

Kaza sonucu araçta sıkışan araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, araçta yolcu olarak bulunan ve yaralanan Filiz Tekeboğan (K-8) ile birlikte kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

 

 

Bu haber toplam 3014 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler