1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aziz Kaya, Lefke’ye damgasını vurdu:“Yıldızlı belediyecilik Lefke’nin de hakkı”
Aziz Kaya, Lefke’ye damgasını vurdu:“Yıldızlı belediyecilik Lefke’nin de hakkı”

Aziz Kaya, Lefke’ye damgasını vurdu:“Yıldızlı belediyecilik Lefke’nin de hakkı”

Lefke’de önceki akşam düzenlenen miting ile Aziz Kaya damgası vuruldu

A+A-

Lefke’de önceki akşam düzenlenen miting ile Aziz Kaya damgası vuruldu. Büyük bir kalabalık ve coşku içinde gerçekleşen miting esnasında “Başkan Aziz”sloganları atıldı. Doğancı kavşağında toplanan kalabalık, büyük bir konvoy eşliğinde Lefke sokaklarını doldurdu. CTP Örgüt binası önünde toplanan CTP’liler ve sempatizanlar Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İlçe Başkanı Doğan Şahali, bölge milletvekilleri Hüseyin Erçal, Armağan Candan ve Mehmet Çağlar yanında Aziz Kaya ile birlikte CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican’la miting alanına coşkulu bir yürüyüşle ulaştılar. Çağla Oytaç’ın sunumu ile başlayan mitingin ilk konuşmasını İlçe Başkanı Doğan Şahali yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek Aziz Kaya’ya başarılar diledi ve “Bu seçimi mutlaka kazanmalıyız” dedi.

Yorgancıoğlu:”Lefke’ye de yeni bir yıldız doğuyor”
Alkışlar arasında kürsüye gelen Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu toplanan kalabalığı selamladı ve yaptığı konuşmada CTP’nin Yerel Yönetim anlayışını ve uygulamalarını örnekler vererek anlattı. Konuşmasının sonunda “Lefke’ye yeni bir yıldızlı belediye doğuyor” dedi. Yorgancıoğlu’nun konuşmasından sonra Lefke Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek kürsüye çağrıldı ve Genel Başkan tarafından yıldızları takıldı. Büyük bir heyecan ve sevgi gösterisi esnasında kürsüye çıkan Aziz Kaya coşkulu kalabalığı selamladı.

AYRI KAREDE ALTA YATAY TRAMLI AZİZ FOTO İLE
Aziz Kaya: “Yıldızlı hizmet Lefke’nin de hakkı”
Lefke yöresinin her tarafından gelerek toplanan kalabalığa seslenen CTP Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya, 24 yıllık belediye yönetiminin Lefke’ye yaptığı kötülükleri ve verdiği zararları örneklerle anlatarak, başkan seçildiğinde ekibi ile birlikte gerçekleştireceği projeleri anlattı. Aziz Kaya yurttaşlara, “Yıldızlı Belediye yönetiminde hizmet almak Lefke’nin de hakkıdır” dedi. Konuşması sloganlar ve alkışlarla sık sık kesilen Aziz Kaya, “Lefke Belediyesi’ne hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra bölge milletvekilleri ve Lefke Bucak Başkanı Vehit Nekipzade’nin de kürsüye çıkması ile sahnede bir sevgi yumağı oluştu ve miting büyük bir coşku ile sona erdi. YD

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur