1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Azınlık Hükümetinden kamuya 7 istihdam!
Azınlık Hükümetinden kamuya 7 istihdam!

Azınlık Hükümetinden kamuya 7 istihdam!

UBP-DP Azınlık Hükümeti, ‘sözleşmeli personel’ adı altında 7 kişiyi istihdam etti. Bakanlar Kurulu kararıyla, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’na istihdam edilen isimler dikkat çekti.

A+A-

Resmi Gazetede yayınlanan karara göre; Maliye Bakanlığı’na Pınar Denktaş, İçişleri Bakanlığı’na Kartal Harman, Ruhsan Onbaşı, Halil Solmaz ve Erfem Günsay, Devlet Planlama Örgütü’ne ise Funda Öncen ve Aylin Özkurtuluş Göksan’ın istihdamları gerçekleşti.

Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı’nda hukuk hizmetlerinde görevlendirilmek üzere ‘sözleşmeli personel’ olarak istihdam edilen Pınar Denktaş’ın görev süresinin 23 Mayıs’tan itibaren geçerli olduğu açıklandı.

İçişleri Bakanlığı’na ise gazeteci Kartal Harman başta olmak üzere 3 kişi istihdam edildi. İçişleri Bakanlığı’na istihdam edilen ve maaşları “sözleşmeli personelin ücretleri” kaleminden karşılanacağı açıklanan, Kartal HARMAN, Ruhsan Onbaşı ve Erfem Günsay’ın istihdamının 16 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olduğu aktarıldı.

UBP- DP Azınlık Hükümeti, ayrıca Devlet Planlama Örgütü Müsteşarlığı’ne Funda Öncen ve Aylin Özkurtuluş Göksan’ı, Maliye Bakanlığı’na ise ihale hizmetlerinde görev yapmak üzere Halil Solmaz’ı, 16 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere istihdam etti.

Bu haber toplam 3224 defa okunmuştur
Etiketler :