1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aytaç resmen görevde
Aytaç resmen görevde

Aytaç resmen görevde

Gönyeli’de göreve getirilen teknik direktör Bülent Aytaç takımla ilk çalışmasını dün yaptı.

A+A-

TİLKİ TAKIMA VEDA ETTİ... Gönyeli’de göreve getirilen teknik direktör Bülent Aytaç takımla ilk çalışmasını dün yaptı. Kırmızı beyazlıların eski antrenörü Necati Tilki antrenmana gelerek futbolcularla vedalaştı

YENİDÜZEN Spor Servisi
Telsim Birinci Lig’in özellikle ikinci devresi öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ancak son haftalarda alınan kötü sonuçlarla antrenör Necati Tilki ile yolları ayırma kararı alan Gönyeli, dün yeni teknik adamı Bülent Aytaç ile ilk antrenmanın yaptı. Antrenman öncesi Necati Tilki takım ve futbolculara yaptığı bir konuşma ile veda ederken görevi Bülent Aytaç’a devretti.

Aytaç: “Play off oynayacağımızı düşünüyorum”
Gönyeli’nin yeni teknik direktörü Bülent Aytaç YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada Gönyeli’nin güçlü bir kadro kurmasına rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamadığını, bunun futbol şanssızlığı olduğunu dile getirdi. Aytaç “Kadroda bildiğim oyuncular var. Genç bir kadro. Aralarında Jacques gibi değerli bir oyuncu var. Gönyeli şu andaki kadrosu ile bu ligin bana göre en iyi takımıdır. Beş haftalık süreçte fiziksel olarak verebileceğim birşey yok ama şu anda 3 mağlubiyetten dolayı zihinsel bir çöküntü söz konusu. Bunun üzerinde duracağız. Evimizde 3 maçta 9, deplasmandaki 2 maçımızdan da 4 puan almamız halinde play off oynayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Tilki veda etti
Antrenmana gelerek futbolcularla vedalaşan Necati Tilki “Sezon başınan bu yana sizinle birlikteydik. Gönül isterdi ki bu işleri birlikte bitirelim, ama olmadı” diye konuştu. Başarısızlık durumunda faturanın her zaman teknik adamlara kesildiğini söyleyen Tilki “Sizler çok değerli, kaliteli insanlarsınız. Bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Takımın önünü açma adına bir kan değişikliği şarttı. Başkanla oturup konuştuk ve bu kararı aldık. Bugüne kadar sizden birşey istemedim, tek isteğim Bülent hocanızı sahiplenmeniz” diyerek alkışlarla uğurlandı.

Çavuşoğlu: “Gönyeli ligden çıkacak”
Gönyeli başkanı Mustafa Çavuşoğu futbolculara yaptığı konuşmada “Son üç haftada istemediğimiz sonuçlar aldık. Dışarda 15 puan var. Ben inanıyorum ki Gönyeli play off oynadığı takdirde Süper Lig’e çıkacaktır. Bülent hocamın elinde sihirli değnek yok ama ben bu takımın ligden çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1546 defa okunmuştur
Etiketler : ,