1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aytaç: “Hedefleri olan bir kulübe geldim”
Aytaç:  “Hedefleri olan bir kulübe geldim”

Aytaç: “Hedefleri olan bir kulübe geldim”

Baf Ülkü Yurdu’nda Cenk Berkalp’ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Aytaç getirildi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu’nda Cenk Berkalp’ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Aytaç getirildi. Bülent Aytaç, Baf Ülkü Yurdu’nun kadro kalitesinin yüksek olduğunu, sezon başından beri hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu belirtti. Başarılı teknik adam, şu ana kadar iki idmana çıktığını, takımdaki havanın son derece güzel olduğunu da gözlemledi.

Aytaç: “Türkmenköy maçını kazanmak istiyoruz”
Aytaç, ligin 18’inci haftasında karşılaşacakları Türkmenköy maçının çok zor geçeceğini ifade etti. Deneyimli teknik adam, bu maça 4 idmanla hazırlanacaklarını söyleyerek, iki takımın da puan veya puanlara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Türkmenköy maçının zor geçeceğini kaydeden Aytaç, bu maçı kazanmak için her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

“Puan kaybetmek istemiyoruz”
Baf Ülkü Yurdu’nun yeni teknik direktörü Bülent Aytaç, her maçın önemli olduğunu ancak, önümüzdeki 3 hafta boyunca kendilerini kritik 3 maçın beklediğini söyledi. Aytaç “Bu hafta çok zor Türkmenköy maçı var. Ondan sonra puana ihtiyacı olan Ozanköy’le evimizde karşılaşacağız. 20’nci haftada ise Karşıyaka deplasmanına gideceğiz. Bu maçlardan puan kaybetmek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur