1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Ayşe Kulin geliyor
Ayşe Kulin geliyor

Ayşe Kulin geliyor

İmza ve Söyleşi Günlerini sürdüren Deniz Plaza, Dünya Kadınlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde kadın yazar Ayşe Kulin’i Kıbrıslı Türk okurlarıyla buluşturuyor.

A+A-

 

 

 

İmza ve Söyleşi Günlerini sürdüren Deniz Plaza, Dünya Kadınlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Girne Inner Wheel Kulübü ile birlikte kadın yazar Ayşe Kulin’i Kıbrıslı Türk okurlarıyla buluşturuyor.

1 Mart 2013, Cuma günü saat 16:00’de Lefkoşa Deniz Plaza’da okurları ile bir araya gelecek olan Ayşe Tulin; 2 Mart 2013, Cumartesi günü de Girne İnner Whell tarafından Lefkoşa Merit Hotel’de düzenlenen konferansın konuşmacısı olacak. Konferans saat 15:00’de başlayacak. Her iki etkinlik tüm halkımıza açık ve ücretsiz yapılacak.

Bugüne kadar yayınladığı kitaplarla birçok rekor kıran Ayşe Kulin, kitaplarıyla küçükten büyüğe her kesime hitap ediyor.  Kitaplarla okurlara ışık tutan Ayşe Kulin, her zaman kadın haklarını savunan, kadının toplumdaki yerinin önemini yaptığı söyleşileriyle örnek alınıyor.

Kaleme aldığı biyografik eserleri ve romanlarıyla çok okunan yazarlardan biri olup, birçok ödül kazanan Tulip, akıcı ve yalın üslubuyla övgü alıyor. Yazarın birçok öykü ve kitapları senaryolaştırılıp beyazperdeye de aktarıldı.

Güneşe Dön Yüzünü, Bir Tatlı Huzur, Adı: Aylin, Geniş Zamanlar, Foto Sabah Resimleri, Sevdalinka, Füreya, Köprü, Nefes Nefese, İçimde Kızıl Bir Gül Gibi adlı kitaplar, yazarın birçok kitabından sadece bazıları.

 

Ayşe Kulin’in Programı:

1 Mart Cuma Günü (İmza ve Söyleşi) - DENİZ PLAZA

Yer: Lefkoşa Deniz Plaza (Kitap Bölümü)

Saat: 16:00 - 18:00

2 Mart Cumartesi Günü (Konferans) - GİRNE INNER WHEEL

Yer: (Konferans Salonu)

Saat: 15:00 - 16:30

(Her iki etkinlik tüm halkımıza açık ve ücretsiz yapılacaktır)

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur