Aydınköy, yoğun mesai harcıyor

Aydınköy, yoğun mesai harcıyor

BTM Ligi 7’nci Grup ekibi Aydınköy, Play-off hedefiyle çalışıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala takımlar çalışmalarına devam ediyor. 7’nci Grup ekiplerinden Aydınköy, Play-off maçlarına kalmak için çalışıyor. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon yaşadıkları kötü gidişi bu sezon da yaşamak istemiyor. Antrenör Cengiz Bahşi, YENİDÜZEN’e hedeflerini ve çalışmalarda gelinen son aşamayı değerlendirdi.

 

Bahşi: “Hedefimiz öncelikle Play-off oynamak”

Aydınköy antrenörü Cengiz Bahşi, ligin tüm gruplarında bu sezon çok zor takımların olduğunu, neredeyse her takımın hedeflerinin Birinci Lig’e yükselmek olduğunu yinelerken, hedeflerinin öncelikle gruptan yükselip Play-off oynamak olduğunu söyledi. Bahşi, genç, dinamik ve geniş kadrolarının bulunduğunu belirtirken, disiplinli, centilmen ve mücadeleci bir takım yaratmak için gerek yönetimin, gerekse oyuncuların bunu gerçekleştirmek adına çok çalıştığını ifade etti.

 

“Herkes üzerine düşen görevleri yerine getiriyor”

Cengiz Bahşi, sezon başında koydukları hedefleri gerçekleştirmek için herkesin üzerine düşen görevleri yaptığını söyledi. Yönetimle hem teknik heyet, hem de oyuncuların iyi bir uyum içerisinde olduklarını dile getiren Bahşi, yaptıkları transferlerin de iyi olduğunu söyledi. Reşat Eğitmen, Mahmut Özen, Macit Ormancı, Hakan Bardakçıoğlu gibi isimleri transfer ettiklerini, geçen sezon Aydınköy’de oynayan ancak, futbola devam eden Alkan’ı da takıma yeniden kazandırdıklarını ifade etti.    

Bu haber toplam 2829 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.