1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Aydın Kurtoğlu ve Onur Sermik 6 Kasım’da UFÜ’de
Aydın Kurtoğlu ve Onur Sermik 6 Kasım’da UFÜ’de

Aydın Kurtoğlu ve Onur Sermik 6 Kasım’da UFÜ’de

Uluslararası Final Üniversitesi,  Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Aydın Kurtoğlu ve yeni nesil komedyenlerinden Onur Sermik’i ağırlıyor

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi,  Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Aydın Kurtoğlu ve yeni nesil komedyenlerinden Onur Sermik’i ağırlıyor. Uluslararası Final Üniversitesi ve BSK Academy Kıbrıs işbirliğiyle 6 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 17.30’da Uluslararası Final Üniversitesi Konferans Salonu’nda Aydın Kurtoğlu ve Onur Sermik’i öğrencileriyle buluşturacak. Aydın Kurtoğlu’nun şarkılarıyla yer alacağı organizasyonda Onur Sermik de tek kişilik gösterisiyle sahnede olacak. Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, konser ve stand up gösterisi tüm halkın katılımına açık olacak.

ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT FAALİYETLERİNE ÖNEM VERİYOR

Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, akademik faaliyetler yanında kültürel ve sanatsal etkinliklerle hem öğrencilere sosyal aktivite sunmak hem de KKTC halkına hizmet etmek amacıyla çeşitli sanat aktiviteleri yapılmaya devam ediliyor. Bu bağlamda, KKTC’nde oyuncu yetiştirmek amacıyla faaliyet gösteren, BSK Academy Actor Studio ile üniversite işbirliğinde Aydın Kurtoğlu ve Onur Sermik’in sahne alacağı bir organizasyon 6 Kasım 2017 Pazartesi günü Uluslararası Final Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

 

Bu haber toplam 2041 defa okunmuştur