1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Avrupa Listelerinde Öne Çıkanlar
Avrupa Listelerinde Öne Çıkanlar

Avrupa Listelerinde Öne Çıkanlar

Avrupa Listelerinde Öne Çıkanlar

A+A-



Ersin Kaşif

R5’in MERAKLA BEKLENEN ALBÜMÜ “SOMETIME LAST NIGHT”

Pop-Rock’ın önemli isimlerinden R5’ın, 2 yıl süren ve 20 ülkeyi kapsayan dünya turnesinin ardından yeni albümleri Sometime Last Night’ın çıkışı çok iyi oldu. 2009’da bir araya gelen grup, yeni single’ları Lets Not Be Alone Tonight ile büyük beğeni toplamıştı. Uzun bir turne sürecinin sonunda yeni bir albümle dönüş yapan R5, hayranlarını bu yeni albümle fazlasıyla memnun edeceğe benziyor...Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Lets Not Be Alone Tonight’ın klibini buradan izleyebilirsiniz: http://bit.ly/1y8H9qR
İşte Sometime Last Nightda yer alan şarkılar:
(All Night-Wild Hearts-Dark Side-Lets Not Be Alone Tonight-Repeating Days-Smile
Lightning Strikes-F.E.E.L.G.O.O.D.-I Know You Got Away-Do It Again-Did You Have Your Fun?-Doctor, Doctor-What Youre Missing)R5’in yeni albümü Sometime Last Night’ı iTunes üzerinden ön sipariş etmek için: http://apple.co/1egwbqH Sometime Last Nightı dinlemek için; Spotify: http://spoti.fi/1Bdl3oM Deezer: http://bit.ly/1FiFr2w Youtube: http://bit.ly/1ArC0Yr Turkcell Müzik: http://bit.ly/1BdlmQx (Kaynak EMI Music).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DJ ’LERİN VAZGEÇİLMEZ SEÇENEĞİ OLAN    "IBIZA HITS VOL.2" 

Hemen Ibıza adasından bahsedelim; İbiza ya da Eivissa; Akdenizde  Balear Adaları’nda bulunan  İspanya yönetiminde olan bir ada. İbiza adası  daha çok yaz partileri ve Dünyaca ünlü gece klüpleri ile tanınır. Bunlar arasında, Space, Pacha, Privilege, Amnesia, Edenve Es Paradis gelir. İşte buralardan bir albümle tanıştıralım sizi. Dans müzik arenasında bir efsaneye dönüşen Ibiza partilerinden en ünlü DJ ve prodüktörlerin dans hitlerini arşivinize taşıyacak yepyeni albüm "IBIZA HITS Vol.2" müzik marketlerde yerini aldı! Dans müziğinin süperstar DJ ve prodüktörlerinin en iyi dans parçalarını bir araya getiren "IBIZA HITS Vol.2" EMI Müzik Türkiye'nin dağıtımı ve Pasion Turca etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor. Dans müziğinin 17 hit şarkısını bir araya getiren Ibiza Hits Vol.2, house müziğin en ünlü vokallerinden Adeva, Latin Grammy ödüllü İspanyol yıldız Buika gibi isimlerin müthiş sesleriyle zenginleştirdiği güçlü dans parçalarıyla kaçırılmayacak albümler arasına giriyor. Dans pistlerinin en iddialı şarkılarının bir araya getiren Ibiza Hits Vol.2da David Penn, DJ Chus, The Cube Guys ve Soul Avengerz gibi, dans ve elektronik müziğin süperstar DJ ve prodüktörlerini bir arada dinleme şansı bulacaksınız! (Kaynak EMI Music).
İşte Ibiza Club Vol.2 Albümü Şarkı Listesi:
David Penn feat. Buika One Song (Original Mix) Nina We Are The Wild Ones (Börn90 Remix)  Adeva - In & Out Of My Life (David Penn Remix)  Deux Get Off, Get Down (Original Mix) Rober Gaez - You Stole My Love (Original Mix) David Penn feat. Monia Amore - Ocean Drive (Open Your Mind) (Soul Avengerz Remix) David Penn feat. Rober Owens People Lovin People (Original Mix) Hosse Keep The Fire Burning (Original Mix)
David Penn & Hosse Con Son (Original Mix) Jason Chance & Dave Rose Let Me Show U (Original Mix) Soul Avengerz Let Yourself Go (Rober Gaez Remix) David Penn & The Cube Guys - In The Air (Original Mix) Deux - Sun Rising Up (My Digital Enemy Remix)
Rober Gaez - The Journey (Original Mix) Kadoc - The Night Train (AMO+NAVAS Rework) David Penn & Jabato - La Calle (Prok & Fitch Remix) DJ Chus & David Penn Esperanza (Siwell Remix) Dans müziğinin en iyi DJ ve prodüktörlerinin buluştuğu IBIZA HITS Vol.2 bu yaz sizi dansa çağırıyor!

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 223. Sayısı

Adres Kıbrıs 223. Sayısı