1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Avcı’dan Akyön’e jest
Avcı’dan Akyön’e jest

Avcı’dan Akyön’e jest

Daha önce Hentbol Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıklayan Şenol Avcı, genç başkan adayı Mustafa Akyön’ün önünü açma adına adaylıktan çekildiğini açıkladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Hentbol Federasyonu’nda 21 Eylül tarihinde yapılacak başkanlık seçiminde daha önceden aday olacağını açıklayan Şenol Avcı büyük bir jest yaparak, bir diğer başkan adayı Mustafa Akyön’ün önünü açma adına başkan adaylığından çekildiğini açıkladı. Dün bir araya gelen Avcı ve Akyön seçimde birlikte hareket etme kararı aldı. Avcı yaptığı açıklamada kendisinin 2001-2006 yıllarında başkanlık görevi yaptığını ancak yeni isimlerin başkanlıkta var olmasının kendisi açısından daha önemli olduğuna vurgu yaptı.

Avcı: “Akyön’e her konuda destek vermeye hazırım”
Kendisinin hentbola her zaman katkı koyduğunu ve bundan sonra da koymaya devam edeceğini aktaran Şenol Avcı, “Bu süreçte Mustafa Akyön kardeşimin önünü açma adına adaylıktan çekilme kararı aldım. Akyön’e her konuda destek vermeye hazırım. Hepimizin amacı ortak. Hentbolu daha ileriye taşımak için çalışıyoruz.”dedi. Avcı, Akyön’ün başkanlık konusunda çok istekli olduğunu ve bu isteğiyle hentbolu adada iyi yerlere getireceğine inandığını ifade ederek yeni isimlerin başkanlık koltuğunda oturmasının önemine vurgu yaptı.

Akyön: “Şenol Avcı’ya teşekkür ederim”
Şenol Avcı’ya jestinden dolayı teşekkür eden Mustafa Akyön ise Avcı’nın hentbola kattıklarının yadsınamayacağını ve kendisinin seçilmesi halinde Şenol Avcı’nın tecrübe ve deneyiminden faydalanmak istediğini söyledi. Şenol Avcı’nın Kıbrıs Türk hentbolunun sembol isimlerinden olduğunu ve kendisine büyük saygı duyduğunu aktaran Akyön, “Şenol Hoca’ma bu yolda benim önümü açtığı için teşekkür ederim. Hentbolda hiçbir zaman ben yoktur. Biz birlikte bir ekibiz. Şenol Hocam da bu ekibin bir parçasıdır. Her zaman fikirlerini alıp deneyimlerinden faydalanmak isteyeceğim.”dedi.

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur