1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Atun’un ‘sirkat’ zanlısına teminat
Atun’un ‘sirkat’ zanlısına teminat

Atun’un ‘sirkat’ zanlısına teminat

UBP Mağusa Milletvekili Sunat Atun’un evine girerek radyo, plak çalar ve çok sayıda plak çalan zanlı K.A, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

UBP Mağusa Milletvekili Sunat Atun’un Maraş’taki evine girerek radyo, plak çalar ve çok sayıda plak  sirkat eden zanlı K.A, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Toplam 9 bin 410 TL değerinde radyo, plak çalar ve plak çaldı…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı K.A’nın 2015 yılı Ocak ayı içerisinde Sunat Atun’a ait açık vaziyetteki eve girerek, evden toplam 9 bin 410 TL değerinde 2 adet radyo, 2 adet plak çalar ve çeşitli sanatçılara ait 143 adet plak sirkat ettiğini açıkladı. Olayın 23 Ocak tarihinde polise rapor edildiğini belirten Derman, zanlının tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Derman, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur