1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Atun, İzmir’e gidiyor
Atun, İzmir’e gidiyor

Atun, İzmir’e gidiyor

Atun; Zeybekçi ile görüşecek, İEF’in açılışına katılacak

A+A-

 

Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) katılmak için bu akşam İzmir’e gidiyor.

İzmir’de TC Ekonomi Bakanlığı ile yabancı heyetler arasında yapılacak ikili görüşmelere katılacak olan Bakan Atun’a Sanayi Dairesi Müdürü Soley Akçaba ile Bakanlık Basın Danışmanı Alihan Pehlivan eşlik edecek.

Bakan Atun, Cuma günü saat 11.00’da TC Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte İzmir Hilton Oteli’nde yer alacak basın toplantısına katılacak. Toplantı öncesinde ikili ve heyetler arası görüşmeler gerçekleşecek. Aynı gün saat 17.30’da 84. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) açılışına katılacak olan Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Atun, burada stantları gezecek.

İEF’de KKTC standı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yer alıyor. KKTC standının içerisinde Sanayi Odası ile 18 üretici firmanın standı var.

Sanayi Odası’ndan bir heyet ile Kuzey Kıbrıs’tan 18 üretici firmanın katıldığı fuarda firmalar ürünlerini oluşturulan stantlarda tanıtma şansı bulacaklar.İEF fuarının bu yılkı temasını oluşturan “Eğitim” için de Kıbrıs’ın kuzeyinde  faaliyet gösteren 7 üniversite fuara katılıyor. Eğitim için ayrılan özel alanda kendi stantlarını açacak olan üniversiteler, verdikleri eğitimle ilgili ziyaretçilere bilgi verecekler.

(tak)

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur