1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Atış alanları gözden geçirilsin”
“Atış alanları gözden geçirilsin”

“Atış alanları gözden geçirilsin”

Şehit Turgut Ortaokulu: “Mahkir İsmailov, atış alanından kovan toplarken patlamamış bir mühimmat yüzünden can verdi."

A+A-

Şehir Turgut Ortaokulu öğretmenleri, Yuvacık köyünün kuzeyinde Mevlevi yakınlarında atış alanı yakınlarında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Gürcistan uyruklu Makhir İsmailov ölümünde ciddi ihmallerin olduğunu belirtti. Yazılı açıklama yapan Şehit Turgut Ortaokulu “Mahkir İsmailov, atış alanından kovan toplarken patlamamış bir mühimmat yüzünden can verdi. Yaşanan bu talihsiz olayda ciddi anlamda ihmallerin olduğu inkar edilemez” ifadelerine yer verildi.

 

Şehit Turgut Ortaokulu’nun yaptığı açıklamanın tam metni şöyle:

“Şehit Turgut Ortaokulu olarak 539 öğrencimize 62 öğretmen ile hizmet vermekteyiz. Her öğrencimiz bizler için ayrı bir değerdir ve hepsi de bizler için çok değerlidir. Ş.T.O olarak geçtiğimizi 14 Aralık  2018 tarihinde bir değerimizi, öğrencimizi gayrı tabii ölüm neticesinde kaybettik. Mahkir İsmailov, atış alanından kovan toplarken patlamamış bir mühimmat yüzünden can verdi.

Bu durumun bu çağda yaşanması bizleri derinden yaralamıştır. Yaşanan bu talihsiz olayda ciddi anlamda ihmallerin olduğu inkar edilemez.

Bu ve benzer olaydaki hataların tekrarlanmaması, atış alanlarının yeniden gözden geçirilmesi için gerekli adımları ivedilikle atılmasını talep eder tüm öğrencilerimiz ile Mahkir’in aile ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

ŞTO AİLESİ”

Bu haber toplam 1980 defa okunmuştur
İlgili Haberler