1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Atatürk yeni sezona hazır olacak”
“Atatürk yeni sezona hazır olacak”

“Atatürk yeni sezona hazır olacak”

Spor Dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu Atatürk Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu

A+A-


 

Spor Dairesi Müdürlüğü, Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Atatürk Stadı ve Göçmenköy Stadı’nı yeni sezona hazır duruma getirebilmek için çalışma başlattı. Yeni futbol sezonuna özellikle Atatürk Stadı’nı hazır duruma getireceklerini aktaran Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Cahitoğlu: Saha hazır duruma gelecek
Atatürk Stadı’nın genelinin çok iyi durumda olduğunu söyleyen Cahitoğlu, saha kenar bölgelerinde var olan sıkıntıların da yeni sezona kadar giderileceğini açıkladı. Aşırı sıcaklar nedeniyle yeni ekim yapılan bölgelerde ilerlemenin yavaş olduğunu söyleyen Cahitoğlu, sahanın yavaş yavaş toparlanmaya başladığını ve yeni sezona kadar Atatürk Stadı’nın hazır olacağını vurguladı.

“Göçmenköy ikinci devreye hazır olacak”
Göçmenköy Stadı’nda ise sorunlu zemine müdahale ettiklerini ve zemini yeniden sürüp, üçlü karışım ekleyeceklerini söyleyen Cahitoğlu, buradaki işlemin biraz usun süreceğini ncak ikinci devereye Göçmenköy Stadı’nın da hazır duruma getirileceğini sözlerine ekledi. Diğer sahalarda da çalışmaların sürdüğünü söyleyen Cahitoğlu, yeni sezona kadar sorunlu saha kalmayacağını da açıkladı.

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur