1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Astropay Kart Nereden ve Nasıl Satın Alınmalıdır?
Astropay Kart Nereden ve Nasıl Satın Alınmalıdır?

Astropay Kart Nereden ve Nasıl Satın Alınmalıdır?

Astropay kart satın al işlemini yapmak istiyor iseniz, bu kelime gruplarını arama motorlarına yazdığınız taktirde, karşınıza farklı şahısların ya da farklı işletmelerin çıktığını görebilirsiniz

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

Astropay kart satın al işlemini yapmak istiyor iseniz, bu kelime gruplarını arama motorlarına yazdığınız taktirde, karşınıza farklı şahısların ya da farklı işletmelerin çıktığını görebilirsiniz. Her biri elektronik ön ödemeli sistemler konusunda satış amacıyla hizmet verdiklerini söylemekte olup, hangilerinin güvenilir olduğu ya da satış sonrası hizmetler ile de ihtiyaç sahiplerinin karşısında durduğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Bu konuda başvurabileceğiniz en güvenilir kaynak, Türkiye'de elektronik kart satışı ve satış sonrası hizmetleri alanında faaliyette bulunan ticari işletmelerdir. Bayi ya da Türkiye distribütörü olarak tanımlanan bu kurumlar üzerinden yapacağınız, Astropay işlemlerinde güvenli bir şekilde işlem yapacağınızı ve satış sonrası hizmetler konusunda da destek alacağınızı bilmelisiniz. Ayrıca bu tip ortamlar ile çalışmanız, size ekonomik açıdan da büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Doğrudan merkeze bağlı işletmeler olarak görülen Türkiye distribütörü üzerinden satın alma işlemini yapmanız, en uygun bedeller ile karta sahip olmanız anlamına gelecektir. Bu bayilerin alt bayisi ya da ikinci veya üçüncü satıcı olarak tanımlanan şahıslar üzerinden hareket etmeniz, her zaman daha yüksek bedeller ile karta sahip olmanız ve ekonomik kayıp yaşamanız anlamına gelecektir. Satın alma işlemlerinde tercihinizi bu yönde kullanıyor iseniz, karşılaşacağınız sorunlar kayıp işlemleri, çalıntı işlemleri, bozdurma işlemleri gibi her alanda da, kusursuz bir şekilde ve 24 saat boyunca hizmet alma şansınız bulunmaktadır.

Astropay Kart Nasıl Satın Alınır?

Astropay satın al işlemlerini yapmak için ayıracağınız zaman dilimi, en fazla 5 dakika olacaktır.

Klasik banka kartı veya kredi kartı anlayışının dışında bir uygulamadır. Bir banka şubesine gitmenize, sözleşmeleri imzalamanıza ve kartın adresinize teslim edilmesini beklemenize gerek yoktur. Ayrıca kart adresinize geldikten sonra, bankamatiklere gitmenize, bankaya gitmenize ya da bankaların müşteri hizmetlerini birimini arayarak, şifre belirlemenize gerek duyulmamaktadır. Satın alım işlemleri tamamen internet üzerinden online olarak yapılmaktadır.

Öncelik ile Türkiye distribütörü olan ve astropay kart konusunda hizmet veren işletmelere ulaşmalısınız. Bu aşamada yani yetkili temsilcinin müşteri hizmetleri ile irtibata geçmeden önce, hangi miktarda kart satın alacağınızı tespit etmeniz, sizin yararınıza olacaktır. Online mağazalara ödeyeceğiniz parayı belirlemeniz ve bu ödeme işlemi doğrultusunda bir standart paket tespit etmeniz gerekecektir. Gerekli tespit işlemini yaptıktan sonra, yetkili bayii müşteri hizmetlerine başvuru yapıp, astropay hakkında bilgi alabilir ya da doğrudan kart satın almak istediğinizi ifade edebilirsiniz. Sizlere kısaca, kart paketleri fiyatları, teslim esasları hakkında bilgi verilecektir. Uygun paket üzerinde mutabık kalındıktan sonra, sistemde dolar üzerinden paket satış işlemleri yapıldığı için, size seçmiş olduğunuz paketin Türk lirası karşılığı belirtilecektir. Bu bedeli yine müşteri hizmetleri tarafından verilen işletme hesap numaralarına önce aktarmanız gerekmektedir.

Yapacağınız transfer işlemi, satın alacağınız kartın bedeli ya da önyükleme bedeli olacaktır.

Transfer işlemi gerçekleştikten sonra, ilgili temsilci anında pin kodunuzu belirleyecek, size sistemi tanıtacak ve pin kodunu size elektronik posta ya da SMS aracılığı ile teslim edecektir.

Dikkat eder iseniz, burada size gerçek kredi kartı ya da benzeri bir obje kesinlik ile teslim edilmemiş olacaktır. Pin kodu, kartın kendisi anlamına gelmektedir. Bu işlem maksimum 5 dakika içerisinde tamamlanmış olacak ve size teslim edilen pin kodu kullanılır halde olacaktır. Yukarıda bahsedildiği gibi tekrar müşteri hizmetlerini aramanıza, şifre belirleme çalışması yapmanıza ya da kartı kullanıma açtırmanıza gerek yoktur. Kartın kullanım mantığında şifre diye bir uygulama yoktur. Pin kodu hem kart, hem ön yükleme bedeli, hem de şifre olarak kullanılacak tek enstrümandır.

 

Bu haber toplam 2353 defa okunmuştur