1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Astrolog Filiz Özkol 23 Ağustos’ta City Mall’da
Astrolog Filiz Özkol 23 Ağustos’ta City Mall’da

Astrolog Filiz Özkol 23 Ağustos’ta City Mall’da

Filiz Özkol City Mall Çarşamba Sohbetleri’nın konuğu olacak

A+A-

 

Astrolog, yazar  ve televizyon yapımcısı Filiz Özkol City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gerçekleştirdiği Çarşamba Sohbetleri’nın konuğu olacak.

Astroloji yazıları büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü astrolog Filiz Özkol, 23 Ağustos Çarşamba günü 16:00 – 19:00 saatleri arasında City Mall’da Astroloji ve Burç Sohbetleri konsepti ile samimi bir ortamda katılımcıların burç ve yıldızlarını yorumlayacak ve sorulara yanıt verecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte Filiz Özkol, katılan kişilerin burçlarına göre aşk, evlilik, kariyer, eğitim, para, sağlık gibi konularda yorumlar yapacak ve tavsiyelerde bulunacak.

 

Türkiye’de Ünlüler O’na Danışıyor

Ünlülerin astroloğu Filiz Özkol, son yıllarda olarak sanat camiasındaki öngörüleriyle kendinden bahsettiriyor.  City Mall Çarşamba Sohbetleri kapsamında gerçekleşecek olan Filiz Özkol ile Astroloji Sohbetleri etkinliği herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Filiz Özkol Kimdir?

Astrolog, yazar ve televizyon programcısı olan Özkol, İzmir’de doğdu. 1990 yılından bu yana çeşitli dergi ve gazetelerde yazdı, radyo ve televizyon programları yaptı.

Şiir ve sanat odaklı yaptığı yayınlar kısa sürede beğeni topladı. Radyo programlarına Astroloji Saatleri adı altında bir yenisini daha ekleyen Filiz Özkol, uzun yılları alan bir radyo programcılığı geçmişine sahip. Kariyerine astroloji ve insan ilişkileri konulu TV programları ile devam eden Özkol’un yayınlanmış 3 kitabı bulunuyor.

City Mall Çarşamba Sohbetleri İlgi Görüyor

Çarşamba Sohbetleri kapsamında City Mall, ziyaretçilerine her Çarşamba güncel bir konu hakkında, Kıbrıs, Türkiye veya daha farklı ülkelerden alanında uzman bir ünlü ile samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı sunuyor. Çarşamba Sohbetleri kapsamındaki sohbet etkinlikleri, her Çarşamba saat 18:00'de seminer/söyleşi formatında herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor. Çarşamba Sohbetleri Eylül ayında da sürpriz konu ve konuklarıyla gerçekleşmeye devam edecek.

 

 

 

Bu haber toplam 2788 defa okunmuştur
Etiketler :