1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Aşkım Kapışmak “City Mall AVM Sohbetleri”ndeydi… 
Aşkım Kapışmak “City Mall AVM Sohbetleri”ndeydi… 

Aşkım Kapışmak “City Mall AVM Sohbetleri”ndeydi… 

City Mall AVM, sosyal ve kültürel  faaliyetleriyle her ay alanında uzman ve ünlü  bir yazarı “Cıty Mall Avm Sohbetleri” etkinliğinde konuk etmeye devam ediyor.

A+A-

 

City Mall AVM, sosyal ve kültürel  faaliyetleriyle her ay alanında uzman ve ünlü  bir yazarı “City Mall Avm Sohbetleri” etkinliğinde konuk etmeye devam ediyor.

İlkleri gerçekleştirmesi ile kendinden söz ettiren City Mall AVM , bu kezde ünlü kişisel gelişim uzmanı ve alanının ‘Best Seller’ Yazarı Aşkım Kapışmak‘ı  Kıbrıslı sevenleri ile buluşturdu. Etkili iletişim, pozitif yaşam, başarı ve hedef üzerine seminerler düzenleyen, kişisel gelişim danışmanlığı yapan ve bugüne kadar imza attığı kitaplarla adından oldukça söz ettiren Aşkım Kapışmak, 12 Ocak’ta City Mall AVM ‘deydi.

Son kitabı “Elma Dersem Çık”ta yetişkinlikle beraber gelen kaygılarımızı, sorumluluklarımızı ve kaçışlarımızı ele alan Aşkım Kapışmak, yitirdiğimiz çocuk saflığımızı ve heyecanımızı yeniden hatırlamaya davet ederken, iyi olmanın ne demek olduğuna, mutluluğa nasıl erişileceğine, yaşama sevincini yeniden nasıl kazanılacağına, anın önemine ve daha birçok kavrama değinirken,neşeli, sevgi ve güven sahibi insana nasıl ulaşılacağın  sırlarını verdi.

Aşkım Kapışmak, City Mall Avm ‘de ,7’den 70’e Kıbrıslı sevenlerinin  çok yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşırken, söyleşinin hemen ardından sevenlerine kitaplarını imzaladı ve her biri ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.

Bu arada City Mall Avm’nin  sohbet günlerinin devam edeceği belirtildi. 17 Şubat Pazar günü ise aşk romanlarının usta kalemi şair, yazar Kahraman Tazeoğlu saat 14.00 ‘de  Kıbrıs’lı sevenleri ile buluşacak. Son kitabı Bukle üzerine sevenleri ile sohbet edecek olan Tazeoğlu, sohbet sonrasında kitaplarını imzalayacak.

City Mall Avm  söyleşi günleri aktivite alanında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Bu haber toplam 2270 defa okunmuştur
Etiketler :