1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Asbank’tan Farklı Bir Sosyal Sorumluluk Projesi
Asbank’tan Farklı Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

Asbank’tan Farklı Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

“ Dost Banka ” sloganıyla hizmetlerini sürdüren Asbank’ta yine bir ilk gerçekleşti.

A+A-

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine ana sponsorluk veren Asbank, bu kez personel katılımlı büyük ve anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor.

Mart ayının ilk Cuma gününden başlayarak her ayın ilk cuma günü serbest kıyafetle işbaşı yapan Asbank personeli (free friday), bu günlerde kendi aralarında topladıkları bağışları bir hesapta biriktiriyor, ve yıl sonunda biriken meblağ, yine personel katılımlı bir kararla ihtiyaçlı bir derneğe bağışlanıyor.
Konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Asbank Genel Müdürü Bülent Berkay; “Aslında bizimkisi farklı. Sadece bir serbest kıyafet  günü değil. Serbest kıyafet giyebilmek için ayda sadece bir kez her personel asgari 5TL bağış yapıyor. Bir yıl boyunca bağış fonumuzda biriken parayı yıl sonunda ihtiyacı belirlenen bir yardım kurumuna takdim edeceğiz. Bu da Asbank’ın sosyal sorumluluk modeli. Hem personelde motivasyon hem sosyal sorumluluk” dedi. Hayalinin; bu projeyi tüm özel ve kamu sektörü ile ülke genelinde hayata geçirmek olduğunu da belirten Berkay, Asbank personelinin duyarlılığı ve bu projeye katılımından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Bu projeye katılan tüm personel üzerinde “Yardımlaşıyoruz” yazan stickerleri tüm gün üzerlerinde taşıyor. Lha

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur