1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Asbank’daYurtiçi Havaleye Online Çözüm
Asbank’daYurtiçi Havaleye Online Çözüm

Asbank’daYurtiçi Havaleye Online Çözüm

Asbank, tüm şubelerden ve internet bankacılığı üzerinden yurt içi şube bankaları da dahil tüm bankalara online havale işlemi yapıyor.

A+A-

Kısa bir süre önce KKTC Merkez Bankası nezdinde oluşturulan yurtiçi ödeme sistemi olarak hayata geçen Elektronik Ödeme Sistemi (EÖS)’e tam uyum sağlayarak müşterilerini yararlandıran Asbank’da yurt içi havalelere kolay, hızlı ve hesaplı çözüm üretildi.

Son dönemde önemli teknolojik alt yapı yatırımları gerçekleştiren Asbank, tüm şubelerden ve internet bankacılığı üzerinden yurt içi şube bankaları da dahil tüm bankalara online havale işlemi yapıyor.  Elektronik Ödeme Sistemi’ne geçiş ile ilgili konuşan Asbank Hazineden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Ayfer, Asbank olaraktüm şubelerden ve internet bankacılığı üzerinden yapılan tüm yurtiçi para transfer işlemlerini online hale getirdiklerini söyledi.

Ayfer, kullanıma sunulan bu yeni imkan ile Asbank müşterilerinin farklı Bankalardaki yükümlülüklerini yerine getirmek için artık bir Bankadan diğer bir Bankaya nakit taşımalarına gerek kalmadığını ve böylece güvenlik yönünden de önemli bir adım atılmış olduğunu sözlerine ekledi.

Gazi: “TC şube bankalarına online transfer”

Ürün Geliştirme ve Pazarlama Birimi Müdürü Funda Gazi, Asbank müşterilerinin tüm kanallardan Kıbrıs bankaları ve TC şube bankalarına anında yurt içi para transferi yapabileceklerini, müşterilerin tüm Asbank şubelerinden veya  internet bankacılığı imkanlarını kullanarak Bankaya gitmeden kendi hesaplarından,alıcı ismine veya hesabına ya da kredi kartına anında ve online olarak TL ve tüm DÖVİZ cinslerinde  komisyon ödemeden para havalesi yapabileceklerini vurguladı. Gazi bu işlemlerin KKTC Merkez Bankası yaz mesasi saatlerine göre mesai günlerinde ( 08:30-14:30) Perşembe günleri ise (08:30-15:30) arası tüm kanallardan yapılabileceğini de ekledi.

İstikrar ve güven içinde büyümeyi sürdüren Asbank’ın teknoloji bankacılığına özel önem vermeyi sürdürdüğünü, bu alana son 1 yılda önemli alt yapı yatırımları gerçekleştirdiğini belirten Funda Gazi, yakın gelecekte ileri teknoloji destekli özel bankacılık alanında yeni ürün ve hizmetlerle müşteri önüne çıkmaya hazırlandıklarının altını çizdi. (LHA)

Bu haber toplam 4086 defa okunmuştur