1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Arzulanan Çetinkaya’yı yaratacağız”
“Arzulanan Çetinkaya’yı yaratacağız”

“Arzulanan Çetinkaya’yı yaratacağız”

GAÜ Çetinkaya’da Turan Altay’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Toygar Davulcu YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Davulcu hedeflerinin herkesin arzu ettiği Çetinkaya’yı yaratkmak olduğunu, bunun için çalışacaklarını söyledi

A+A-

YENİDÜZEN Spor  Servisi

GAÜ Çetinkaya’da Turan Altay’ın istifasının ardından takımın başına getirilen Toygar Davulcu dün sabah Chateau Lambusa Hotel’de kampta bulunan takımın yanına giderek çalışmalara başladı. Daha önceden Turan Altay’ın hazırladığı kamp programının aynen uygulayan yeni teknik adam Toygar Davulcu, takımla ilgili açıklamalarda bulundu.
Davulcu, Çetinkaya’nın geçtiğimiz yıla göre gerek kadro gerek yönetim yapısı ile çok daha iyi bir durumda olduğunu belirterek, arzulanan ve hayal edilen bir Çetinkaya yatmak için çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

Davulcu, “Takımın genel yapısına sıkıntı var”
Chateau Lambusa Otel’de gerçekleştirilen kampta açıklamalarda bulunan GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Toygar Davulcu, şu ana kadar takım ile birlikte iki idman yaptığını ve takımın genel yapısında sıkıntılar olduğunu belirtti.
Toygar Davulcu, takımın defans kurgusunda sıkıntı olduğunu, bunu az da olsa Çağrı transferi ile gidermeye çalıştıklarını, yabancı transferin birini de bu yönde yapmaları durumunda bu sıkıntıdan tamamen kurtulacaklarını söyledi.

“Belli bölgelerde yığılma oldu”
Oyuncu anlamında takım içerisinde belli bölgelerde yığılmalar olduğuna vurgu yapan Toygar Davulcu, “Hücum anlamında her iki kenarda da eksiklikler var ancak alınacak olan bir diğer yabancı futbolcu ile bunu da aşabileceğimize inanıyorum” dedi.
Sezonu geç açmaları nedeni ile Çetinkaya’nın önünde mevcut kadro yapısı itibarı ile sıkıntı olacağına dikkat çeken GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Davulcu, takım içinde bulunan oyuncularının bazılarının yaşının ilerlemiş olması bu oyuncuların form tutmada sıkıntı yaşayacaklarını  söyledi. Bu nedenle bir hafta veya on gün sonra bir haftalık kamp daha yapacaklarının altını çizdi.

Çağrı’ya sıcak karşılama
Önceki akşam geç saatlerde Küçük Kaymaklı’dan kiralık olarak bir yıllığına GAÜ Çetinkaya kadrosuna dahil edilen Çağrı Kıral’ı ilk karşılayan GAÜ Çetinkaya yönetiminin GAÜ temsilcisi ve ayni zamanda Chateau Lampusa Otel Müdürü Ufuk Çağa ile takım arkadaşları Tansel Ekingen ile Akın oldu. Transferinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çağrı Kıral, eski kulübü Küçük Kaymaklı başkan ve yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur