“Artık yoruldum!..”

“Artık yoruldum!..”

Binatlı’da dört yılı aşkın başkanlık görevini yürüten Orsel Neşe, 28 Haziran Perşembe akşamı görevi devretmeye hazırlanıyor.

A+A-

Hüseyin Kıral

Dört yılı aşkındır Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nde yürüttüğü başkanlık görevini 28 Haziran Perşembe akşamı yapılacak olan Genel Kurul’da devretmeye hazırlanan Başkan Orsel Neşe, bu dört yılı aşkın sürede çok yorulduğunu belirtti. Orsel Neşe; “Yeni gelecek başkanın her zaman yanında olacağım. Temennim 10 Temmuz’a kadar her şeyin yerli yerine oturmasıdır. Ancak uzun bir süre zaman ayıramadığım aileme zaman ayırmak istiyorum. Genel Kurul tarihinden 48 saat önce başkan adayının başvuru yapması gerekiyor. Başkan adayı çıkmaması durumunda Genel Kurul bir hafta sonraya ertelenecek” dedi.

 

Neşe: “Her hafta git-gel yapmak istemiyorum”

28 Haziran’da yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da başkan adayının çıkmasını canı gönülden arzuladığını belirten Binatlı Başkanı Orsel Neşe, “Başkan adayı çıkmaması, Genel Kurul’un bir hafta sonraya erteleneceği gibi kulüp yönetimi de divana kalacak. 10 Temmuz’a kadar takımın yeni sezon için sahaya inmesi gerekiyor. Eğer o güne kadar başkan bulunamazsa divan ile birlikte çalışıp takım için ne gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Başkan adayı çıkmadığı takdirde bu işlem her hafta tekrar edilecek, o nedenle her hafta git-gel yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 “Aileme zaman ayırmak istiyorum”

Geçen bu dört yılın sonunda çok yorulduğunu belirten Binatlı Başkanı Orsel Neşe, “Yeni sezonla ilgili yeni başkanla birlikte çalışıp ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Gerçekten artık çok yoruldum ve ailem ile birlikte zaman geçirmek için bir tatile ihtiyacım var. Dört sezon boyunca Binatlı için iyi işler yaptık, görevi devretmenin zamanı geldi. Takım, 10 Temmuz’a kadar transferleri tamamlamış, hocasını belirlenmiş vaziyette olması lazım. Bu konuda dışarıdan destek vermeye de hazırım” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.