1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ares Isparta’da başarı arayacak
Ares Isparta’da başarı arayacak

Ares Isparta’da başarı arayacak

Ares Spor Kulübü triatloncuları Türkiye Triatlon Şapiyonası’nın sondan bir önceki yarışı için Isparta’ya gitti.

A+A-

Ülkemizin başarılı triatloncularını bünyesinde bulunduran Ares Spor Kulübü sezon başında hedef olarak koyduğu Türkiye Triatlon Şapiyonası genel klasmanında kürsüye çıkma yolunda bugün zorlu bir mücadele daha verecek.
Türkiye Triatlon Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe Eğirdir Triatlon Yarışı “Salcano Triatlon Serisi”nin sondan bir önceki yarışı olacak.
Türkiye Triatlon Şampiyonası genel klasmanı içerisinde yer alan yarışlarda Emine Uluçay, Hüseyin Arhan ve Kemal Elektrikçi ile temsil edilen Ares Spor Kulübü, Sprint Mesafe Eğirdir Triatlon Yarışı’nda da 3 sporcusundan başarı bekliyor.
Kulüp başkanı Osman Yoran Isparta’ya gider sporcular ile ilgili yaptığı açıklamada sezon başında belirledikleri hedef doğrultusunda çalıştıklarını ve triatloncuların Türkiye’de sezon sonunda kürsüye çıkacaklarına inandıklarını bir kez daha tekrarlarken “öncelikle sakatlıksız ve kazasın bir yarış olması dileklerimizle sporcularımıza güvendiğimizi ve başarılı sonuçlar alacaklarına inandığımızı söylemek isterim” dedi.
Yüzme-bisiklet ve koşu yarışlarının ardarda gerçekleştirildiği triatlon yarışlarında sporcular Eğirdir’de 750 metre yüzecek, 20 kilometre bisiklet sürecek ve 5 kilometre koşarak finişe ulaşmayı hedefleyecek.

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur