1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ares için final zamanı
Ares için final zamanı

Ares için final zamanı

Ares Spor Kulübü triatloncuları Salcano Triatlon Serisi Kuşadası Triatlonu - Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışı’na yer alacaklar

A+A-

Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının toplamından oluşan triatlon branşında ülkemizi başarı ile temsil eden Ares Spor Kulübü sporcuları Türkiye Triatlon Şampiyonası final yarışı için adamızdan ayrıldı.
Salcano Triatlon Serisi Kuşadası Triatlonu - Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışı’nda 13 Eylül Pazar günü Aydın / Kuşadası’nda mücadele edecek olan Ares triatloncuları Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor.
Türkiye Triatlon Şampiyonası genel klasmanındaki 5 yarıştan en iyi 3’ünün derecesi değerlendirilerek belirlenecek Türkiye şampiyonluğu için kadınlarda Emine Uluçay final yarışı öncesi birinci sırada. Kemal Elektrikçi ve yaş grubunda şampiyonluk iddiası ile Kuşadası’nda yarışacak.
Almanya’daki Ironman Yarışı’na katıldığı için Türkiye’deki 2 yarışı kaçıran Hüseyin Arhan ise yaş grubunda kürsüye çıkabilmek için mücadele edecek.
Kuşadası’nda olimpik mesafede yarışacak sporcular 1.5 kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu parkurlarında mücadele edecekler.

Türkiye şampiyonluğu isteniyor
Türkiye triatlon şampiyonası final ayağına yine güzel derece elde ederek kürsüye çıkma hedefi ile giden Ares triatloncuları son antrenmanlarını Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda antrenörleri Cem Dağdelen eşliğinde gerçekleştirdi.
Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının tamamından oluşan triatlon yarışlarında Türkiye şampiyonasının diğer etaplarında güzel dereceler elde eden Emine, Kemal ve Hüseyin, Pazar günü Kuşadası’nda da başarılı olarak Türkiye şampiyonluğunu garantilemek istiyorlar.
Ares sporcuları Türkiye triatlon şampiyonluğunu elde etmeleri durumunda bir ilke imza atmış olacaklar.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur