Ares Çanakkale’de kürsüde

Ares Çanakkale’de kürsüde

Gallipoli 70.3 Orta Mesafe Triatlon Yarışına katılan Ares Spor Kulübü triatloncuları kürsüye çıktı

A+A-

Ares Spor Kulübü triatloncuları İstanbul Çanakkale’de düzenlenen orta mesafe triatlonunda 1.9 kilomtre yüzüp, 90 kilometre bisiklet sürdü ve 21.1 kilometre koşarak finişe ulaştı. Gelibolu’da gerçekleştirilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen Gallipoli 70.3 Orta Mesafe Triatlon Yarışın’da Ares adına yarışan Cem Dağdelen, Çağan Öztuna, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan kupalarla yurda dönüyorlar.

 

İki kategoride kürsüye çıktılar

Half ironman mesafesinde ilk kez organize edilen Gallipoli Triatlonu’nda özellikle yanlış hakem yönlendirmesi ve organizasyon eksikliğinden kaynaklı zaman kaybı nedeniyle mağduriyet yaşayan Ares sporcuları her şeye rağmen iki kategoride kürsüye çıkmayı başardı.

Son iki yılın yaş grubu Türkiye şampiyonu Kemal Elektrikçi ve 10 kez ironman bitirmiş Cem Dağdelen’in kürsü gördüğü Gelibolu’da toplam 350 sporcu mücadele etti. Ares’in şampiyon triatloncusu Kemal Elektrikçi Gallipoli Triatlonu’nda 5 saat 19 dakika 10 saniye ile 25-29 yaş grubunu ikinci, erkekler genel klasmanını ise 10’uncu sırada tamamladı.

Gelibolu’da 45-49 yaş kategorisinde yarışan Cem Dağdelen erkekler genel klasmanında 12’inci sırada finişe ulaşırken, 5 saat 20 dakika 15 saniyelik derece ile kategorisinde ikinci oldu, birinciliği ise 13 saniye ile kaçırdı.

 

Hakemlerin yanlış yönlendirmesi dereceden etti

Gelibolu’da Ares’in kürsü kaçıran sporcusu Hüseyin Arhan ise bisiklet parkurunda lider götürdüğü yarışı hakemlerin yanlış yönlendirmesi ve 1 saniye farklı beşinci tamamladı. Hüseyin yarışı 5 saat 24 dakika 33 saniyede tamamlayarak 35-39 yaş kategorisinde beşinci, erkekler genel klasmanında ise 17’inci oldu. Ares’in bir başka ironman sporcularından Çağan Öztuna ise 5 saat 48 dakika 21 saniye ile 45-49 yaş grubunda altıncı oldu.

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.