1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda yakın takipte
Arda yakın takipte

Arda yakın takipte

Geçen sezonun ikinci devresini Görneç’te geçiren Arda Özkan takımların radarına girdi

A+A-


 

Eren ŞİŞİK

Geçen sezonun devre arasında Birinci Lig ekiplerinden Görneç’e transfer olan Arda Özkan’a ciddi transfer teklifleri geliyor. Ligde zor günler geçiren Görneç takımında gösterdiği üstün performansla takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olan golcü futbolcuyla İkinci Lig, Birinci Lig ve Süper Lig’den takımların teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

16 maçta 17 gol attı
Devre arasında yeşil beyazlı ekibe katılan 24 yaşındaki futbolcu oynadığı 16 karşılaşmada kaydettiği 17 golle takımına çok büyük katkı sağlamıştı. Geçen sezon Birinci Lig’de orta sıralarda oynayan Düzkaya’nın Arda ile yakından ilgilendiği öğrenilirken, Birinci Lig’e veda eden Gençlik Gücü ve İkinci Lig temsilcisi Türkmenköy’ün de Arda Özkan’ı kadroya katmanın planlarını yapmaya başladığı öğrenildi.

Fizik gücü yüksek
Golcü oyuncuyla ayrıca Süper Lig ekiplerinin de ilgilendiği ve oyuncuyla görüşmek istediği de gelen bilgiler arasında. Özellikle güçlü fiziğiyle rakip savunmaları yıpratan bir kimliğe sahip olan Arda Özkan, hava toplarındaki hakimiyeti ve takım arkadaşlarına yarattığı boşluklarla da pivot forvet kimliğinin faydalarını görüyor.

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur