1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Araçta sıkıştı, itfaiye kurtardı
Araçta sıkıştı, itfaiye kurtardı

Araçta sıkıştı, itfaiye kurtardı

Trafik kazasında 2 yaralı

A+A-

Girne - Güzelyurt yolundaki trafik kazasında araç içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye tarafından kurtarıldı. Tepebaşı köyü yakınlarında traktörle çarpışan araçta yolcu olarak bulunan Kemal Özdemir araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye tarafından kurtarılan Özdemir hastanede tedavi altına alındı. Ayrıca araç sürücüsü 70 yaşındaki Tuncay Bozkurt da yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili şu açıklamayı yaptı:


2.12.2018 tarihinde, saat 17.10sıralarında,  Girne -  Güzelyurt Anayolu 34-35 km'leri arasında,  Tuncay Bozkurt (E-70), yönetimindeki EZ 272 plakalı salon araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada Tepebaşı köyü yakınlarında önünde seyreden aracı geçmek için yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten ışıksız olarak  gelmekte olan Taner Görür (E-21) yönetimindeki  plakasız traktörle yüz yüze çarpışmışlardır.  Kaza sonucu yaralanan EZ 272 plakalı araç sürücüsü Tuncay Bozkurt ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Kemal Özdemir (E-59) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmışlardır. Kaza sonucu araçta sıkışan Kemal Özdemir itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  Her iki şahsın tedavisi halen sürüyor.  Soruşturma devam etmektedir.


Yaralıların durumu

Tepebaşı yakınlarında akşam üzeri meydana gelen kazada ağır yaralanan EZ 272 plakalı araç sürücüsü sağ ayağında kırık, baş ve karaciğerde iç kanama teşhisi ile yoğun bakım servisinde, araçta yokcu olarak bulunan Kemal Özdemir ise her iki ayağında kırık ve omuz çıkıklığı teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alınmıştır.  Traktör sürücüsü Taner Görür ise kontrol amaçlı Girne Dr Akçiçek Hastanesine kaldırıldı.

Bu haber toplam 2249 defa okunmuştur
İlgili Haberler