1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Aracına hasar verdi ardından evini bastı…
Aracına hasar verdi ardından evini bastı…

Aracına hasar verdi ardından evini bastı…

Mağusa’da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunduğu Özcan Saymen’in aracına hasar veren ve akabinde evini basan M.K tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Özcan  Saymen’in aracına kendi aracı ile arkadan çarpan ardından Saymen’in evini basarak camları ve ev içerisindeki televizyonu kırmakla suçlanan M.K tutuklandı.

“Kasti hasar” ve “Mülke tecavüz” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine 3 günlük tutukluluk temin edilirken zanlıNI suç ortağı N.Y ise polis tarafından aranıyor.

Kırdı döktü…

Meselenin tahkikat memuru Erman Sennaroğlu, zanlının 27 Haziran tarihinde 01:00 ile 01:30 saatleri arsında kullanımındaki araç ile daha önceden aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunduğu iddia edilen Özcan Saymen’in kullanımındaki GD 110 plakalı araca arkadan kasten ve kanunsuz olarak vurmak suretiyle kasti hasara uğrattığını açıkladı.

Zanlının akabinde halen aranmakta olan N.Y ile birlikte Özcan Saymen’in evine giderek 2 sürme kapının camlarını kırarak kasti asara uğrattığını belirten Sennaroğlu, zanlının evin içerisine izinsiz girerek mülke tecavüz ettiğini ve salon bölümünde bulunan televizyonu kasten ve kanunsuz olarak kırarak kasti hasara uğrattığını açıkladı.

Sennaroğlu, zanlının  ayni gün tespit edilerek tutuklandığını belirterek, zanlının birinci olayda araca arkadan vurduğunu, ikinci olayda ise konu eve gittiğini ve camları kırık şekilde bulduğunu beyan ettiğini söyledi.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve N.Y’nin arandığını belirten Sennaroğlu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gülay Süleymanoğlu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 2253 defa okunmuştur
Etiketler : ,