1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Araç Kayıt’ta EK SÜRE
Araç Kayıt’ta EK SÜRE

Araç Kayıt’ta EK SÜRE

Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi’ndeki yoğunluğun yanı sıra sistemde yaşanan arızalar nedeniyle aftan yararlanamayan ancak birime geldiğini sıra numarası ve belgesine yazılan notla ispat edenlere ek süre…

A+A-

Ayşe GÜLER

Kayıttan düşen araçlara yönelik çıkarılan aftan, Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi’ndeki yoğunluk ve sistemde yaşanan arızalar nedeniyle yararlanamayan kişilere ek süre tanındı.
“Mali Düzenleme ve Kamu Alacaklarının  Tahsiline İlişkin Yasa Gücünde Kararname” kapsamındaki af süresinin 23 Ekim’de sona ermesine rağmen birime geldiğini, sıra numarası ve belgesine yazılan notla ispat edenlere 4 Kasım’a kadar işlem yapılacak.

Arkol: “Sıra numarası veya belge şart”
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürü Hasan Arkol, kayıttan düşen araçlarla ilgili affın 23 Ekim Perşembe günü sona ermesine rağmen, arızalar nedeniyle işlemini yaptıramayan ama birime geldiğini sıra numarası veya belgesine yazılan notla ispat edenler için 4 Kasım’a kadar işlem yapılacağını kaydetti.
Arkol, aftan yararlananlarla ilgili net rakamın ise tüm muayenelerin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacağını belirtti.
Hatırlanacağı üzere Araç Kayıt Dairesi’nde sistemden dolayı yaşanan arızalar nedeniyle ciddi yoğunluk yaşanmış, uzun kuyruklar oluşturmuştu.

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur