1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Araç içerisinde uyuşturucu bulundu
Araç içerisinde uyuşturucu bulundu

Araç içerisinde uyuşturucu bulundu

Bir araçta yapılan aramada 1 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan ucu yanık sigara bulundu.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Dörtyol Polis Karakolu önünde tespit ettikleri bir araçta yaptıkları aramada 1 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan ucu yanık sigara buldu. Mesele ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü Ö.E ile konu ucu yanık sigarayı Ö.E’ye verdiği iddia edilen Ş.A dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Şoför koltuğu altında uyuşturuculu sigara bulundu
Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, zanlı Ö. E’nin 29 Eylül tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Dörtyol Polis Karakolu önünde aracında tespit ettiklerini belirtti. Araçta yapılan aramada şoför koltuğu altında içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sigara bulunduğunu açıklayan Kavaz, zanlı Ö.E yapılan soruşturmada konu sigarayı zanlı Ş. A’dan aldığının tespit edildiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur