1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Arabası kundaklandı, işyeri KURŞUNLANDI
Arabası kundaklandı, işyeri KURŞUNLANDI

Arabası kundaklandı, işyeri KURŞUNLANDI

Lefkoşa Kermiya Bölgesi’nde Hüseyin Zabit’e ait Zabit Route Off Licence isimli dükkâna kurşun yağdı

A+A-

Didem MENTEŞ
Lefkoşa Kermiya Bölgesi’nde Hüseyin Zabit’e ait Zabit Route Off Licence isimli dükkan dün sabah kurşunlandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saat 04:10 sularında kurşunlanan kuruyemiş dükkanına 9 mm çapında silahla 9 el ateş edildi. Olayda kullanılan tabancadan çıkan boş kovanlar yol içerisine dağılırken, dükkanın camları da yerle bir oldu.
Çevre sakinleri tarafından sabah 07:30 sıralarında polise haber verilen olayla ilgili, polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, olayla ilgili kamera görüntülerine ulaşırken, 9 adet boş kovanı emare olarak aldı.
Bir ay önce de, evi önünde arabası kundaklanan işyeri sahibi Hüseyin Zabit, dükkanı kapattıktan bir saat sonra olayın meydana geldiğini belirterek, kurşunlama olayının kundaklama işini yapan kişiler tarafından olabileceğini iddia etti.

Zabit: “Kimseden tehdit almadım”
Olayla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Hüseyin Zabit dün saat 03:10’a kadar dükkanda olduğunu, bir saat sonra dükkanın kurşunlandığını söyledi. Polisin sabah 07:30’da kendisini arayarak olayı haber verdiğini aktaran Zabit, dükkana 9 el ateş edildiğini söyledi. Kamera kayıtlarında görüntüler olduğunu ve polisin emare olarak aldığını aktaran Hüseyin Zabit, kimseden tehdit almadığını aktardı. Zabit bir süre önce de arabasının kundaklandığını belirterek, o olay ile ilgili polise şüphelendiği isimleri verdiğini ancak henüz bir sonuca ulaşılamadığını belirtti.

“3 yakınımın aracı da kundaklandı”
Kendi aracından sonra 3 yakının daha aracının kundaklandığını belirten Zabit, aracının kundaklayan kişilerin kurşunlama olayıyla ilgili şüpheliler olabileceğini aktardı. Maddi olarak değil manevi zarar gördüğünü aktaran Zabit, ailesi için de endişelendiğini bu nedenle biran önce suçluların yakalanmasını istedi.

Bu haber toplam 2608 defa okunmuştur
Etiketler : ,