1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Arabacıoğlu’ndan babasına son veda…
Arabacıoğlu’ndan babasına son veda…

Arabacıoğlu’ndan babasına son veda…

Eğitim eski Bakanı, Demokrat Parti Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu’nun babası Ahmet Arabacıoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Eğitim eski Bakanı, Demokrat Parti Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu’nun babası Ahmet Arabacıoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Yaklaşık üç yıldır yatağa bağımlı bir şekilde hayatını sürdüren 86 yaşındaki Ahmet Arabacıoğlu önceki gün hayatını kaybetmişti.

Ahmet Arabacıoğlu, dün  Gönyeli Camii’de kılınan öğle namazının ardından gerçekleştirilen cenaze töreni ile toprağa verildi.

1 kız 4 erkek olmak üzere 5 çocuk babası olan Arabacıoğlu’nun cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, DP-UG’li milletvekilleri, bazı partililer, bürokratlar, ailesi, dostları ve Gönyeli halkı katıldı.

Ahmet Arbacıoğlu’nun çocukları babalarını kaybetmenin acısını yaşarken, başsağlığı dileklerini kabul etti.

Birçok yakınının da gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreni, tabutun omuzlarda taşınarak Ahmet Arbacıoğlu’nun toprağa verilmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 2875 defa okunmuştur