1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Apple yeni iPhone modellerini tanıttı
Apple yeni iPhone modellerini tanıttı

Apple yeni iPhone modellerini tanıttı

Firma yeni amiral gemisi modellerini görücüye çıkardı

A+A-

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen lansmanı başladı.görücüye çıkardı. 

11 yıl önce Apple'ın kurucularından Steve Jobs'un tanıtımı ile hayatımıza giren iPhone serisinin yeni üyeleri Steve Jobs Theater’da teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. İşte Apple'ın piyasaya süreceği yeni ürünleri:

 

iPhone Xs ve iPhone Xc Max

Apple’ın yeni modelinin adı iPhone Xs olarak açıklandı. Yeni iPhone modeli IP68 sertifikası ve ve artırılmış gerçeklik ile gelecek. Şirket, iPhone Xs'in ekranını bugüne kadar üretilmiş en dayanıklı ekran olarak tanımlıyor. Apple bu modelde 5.8 ve 6.5 inçlik iki opsiyon sunacak.

Büyük ekranlı iPhone'un adı ise iPhone Xc Max olarak açıklandı. Yeni iPhone'larda HDR desteği bulunacak ve A12 ile desteklenecek. iPhone'ların depolama alanı da artık 512 GB. A12 GPU, A11'den yüzde 50 daha hızlı. A12, toplamda A11'den yüzde 15 daha hızlı. iPhone XS modelleri bir önceki iPhone modellerine kıyasla daha iyi bir stereo efekti sunuyor.

 

Apple Watch Series 4

Apple alışıldığı üzere lansmanda önceliği yeni Apple Watch modeline verdi. Yeni nesil Apple Watch (Apple Watch Series 4) daha ince bir kasaya sahip olacak. Apple Watch Series 4 bir önceki modele göre yüzde 35 daha büyük. Apple tercihini 40 ve 44 milimetrelik iki saat modelinden yana kullandı. Yeni modelde S4 adında bir işlemci yer alacak. 

Yeni nesil Apple Watch'lar ABD'de 399 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacak.

iphone2.jpgi-phone-001.jpg

Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur
Etiketler :