1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Apple Watch beğeni topladı
Apple Watch beğeni topladı

Apple Watch beğeni topladı

Apple’ın bugüne kadar tasarlanmış “en yeni ve en kişisel cihazı” olan Apple Watch, 30 Nisan ile 30 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin deneyimine sunuldu, yeni nesil saat beğeni topladı.

A+A-

 


Kuzey Kıbrıs Turkcell, Apple’ın en yeni ürünü Apple Watch’u ilk kez deneyime sundu.
Apple’ın bugüne kadar tasarlanmış “en yeni ve en kişisel cihazı” olan Apple Watch 30 Nisan ile 30 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde deneyime sunuldu, büyük beğeni topladı.
Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve Yeni Erenköy’de Kuzey Kıbrıs Turkcell’in İletişim Merkezleri’nde deneyime sunulan Apple Watch, “son derece dakik bir saat, kişisel ve doğrudan bir iletişim aygıtı ve alanında çığır açan bir sağlık ve fitness yardımcısı” olarak üstün özellikleri ile öne çıktı.

Dakik ve Size Özel Bir Saat

“Kusursuzca dakik bir saat” olarak tanımlanan Apple Watch’un, evrensel zaman standardına göre hiçbir saatte olmayan en fazla 50 milisaniye yanılma özelliği olduğu biliniyor. Apple Watch mesaj göndermenize, e-postaları okumanıza ve iPhone’unuza gelen çağrıları bileğinizdeki cihazla yanıtlamanıza olanak veriyor.
Digital Touch sayesinde Apple Watch bir taslak, bir dokunma, hatta kalp atışınızın ritmini göndererek tamamen yeni yollardan iletişim kurmanızı sağlıyor.
Apple Watch ayrıca aktivite uygulamasıyla sizi her gün daha fazla egzersiz yapmaya teşvik ediyor. Uygulama, yaktığınız kalorileri, tempolu aktivitenizi gün içinde ne sıklıkla ayağa kalktığınızı ölçerek günlük etkinliğinizin görünümünü sunuyor.

Apple Watch’u deneyimleyenler neler dediler?

Erşan Çakmak:
“Teknolojiye özellikle de Apple ürünlerine ilgilim fazla. Saatin Kıbrıs’a bu kadar erken gelmesinden çok mutlu oldum.  Apple farkını Turkcell ile yaşadık. Dünyanın en ileri teknolojilerini anında ayağımıza kadar getirdiği için Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkürlerimi sunuyorum”.

Özge Kopucuoğlu:
“Apple’ın bu yeni cihazını denedim ve beğendim. Hayatı kolaylaştırmak adına çok başarılı bir teknoloji. Zamanla ilgili birçok kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Teknolojiyi elimden geldiğince takip ediyorum, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de bu anlamda bizlere imkân sağladığını düşünüyorum. Teşekkürler.”

Zübeyde Yüksek
“Apple markasının tabletini kullanmış, memnun kalmıştım. Apple’ın tüm yeni ürünlerini takip etmeye çalışıyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de Apple Watch’u deneyime açtığını öğrendiğim zaman merak ettim, inceledim. Her zamanki gibi güzel bir ürün sunulmuş.”

Dr. Kemal Taşçı
“Kuzey Kıbrıs Turkcell deneyim günlerinde Apple Watch’u inceleme şansı buldum. Çok kullanışlı, görünüm olarak da güzel ve hafif. Memnuniyet yaratacak bir saat olacak diye düşünüyorum. Artık cep telefonlarıyla yapılabilen nerdeyse her şeyi saatlerle de yapabilecek duruma geldik, bu yenilikleri ülkemizde görmek ve kullanabilmek güzel.” YD

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur