1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antrenörlerden işbirliği çağrısı
Antrenörlerden işbirliği çağrısı

Antrenörlerden işbirliği çağrısı

Göktaş yönetiminde yönetim kurulu ile yapılan toplantıda bazı önemli kararlar alarak işbirliği çağrısında bulunuldu.

A+A-


   
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) Başkan Süleyman Göktaş yönetiminde yönetim kurulu ile yapılan toplantıda bazı önemli kararlar alarak işbirliği çağrısında bulunuldu. Dernek lokalinde yapılan yönetim kurulu toplantısında son günlerde gündemi oldukça meşgul eden Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) giden sporcuların kulüplerine bildirim yapmadan ayrılmasının yaratmış olduğu sıkıntılardan doğan maddi kayıpların aşılması konusunda işbirliği yapılması görüşünü ön plana çıktı.

Dernek yönetimi öncellikle kulüplerin, sporcuların yer alacağı yeni bir çalışma yapılmasının kaçınılmaz ve elzem olduğuna dikkat çekerek, yapılacak toplantılar ile birlikte tüm kesimleri sıkıntıya düşürmeyecek şekilde yeni düzenlemeler yapılması görüşünü ortaya koydu. Bu konuda antrenörler derneği olarak, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yapacağı her türlü çalışmaya katkı koymaya hazır olduğu bildirildi.

Bölgesel toplantılar başlayacak

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetim kurulu geçtiğimiz ay K-Pet liglerinde mücadele eden kulüplerin teknik direktör ve antrenörler ile yapmış olduğu toplantılardan sonra, 4 ilçede gerçekleştirilecek bölgesel toplantıları başlatma kararı alınırken, yapılacak bölgesel toplantıların ilçelere göre tarihleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur