1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antrenörler bilgi tazeleyecek
Antrenörler bilgi tazeleyecek

Antrenörler bilgi tazeleyecek

KTFAD, Ağustos ayında yapılacak olan seminerlerin detaylarını açıkladı.

A+A-


   
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yapılan yönetim kurulu toplantısında Ağustos ayında yapılacak olan seminerlerin detaylarını açıkladı.
Dernek lokalinde yapılan toplantıya başkan Süleyman Göktaş yönetiminde yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda ilk seminer teknik direktör ve A lisansa sahip teknik adamların katılacağı antrenör gelişim semineri 7 Ağustos Cuma, Lefkoşa’da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) lokalinde tek gün olarak yapılacağı, seminerde yıllık antrenman periyotlanmasının Mustafa Ferit Acar tarafından verileceği belirtildi. Seminerin ikinci oturumunda yönetmenlik anlatımını dernek başkanı Süleyman Göktaş, öğleden sonraki sahada pratik olarak takım defans ve hücum organisayonlarının Portekizli Prof. Antoniyon Figrado tarafından verilecek.

İkinci seminer 14 Ağustos'ta
İkinci seminerin B, C ve kaleci antrenörlerini birlikte katılacağı antrenör gelişim semineri ise 14 Ağustos Cuma günü yine Lefkoşa’da KTSYD lokalinde tek gün olarak gerçekleştirilecek. Seminerin ilk oturumunda Türkiye  milli takımlar kaleci antrenör Alper Boğuşlu, Niyazi Enisel tarafından teorik ve pratik olarak verilecek. Ayrıca antrenör gelişim seminerine yeni sezonda görev yapacak antrenörlerin katılma zorunluluğu olduğu açıklandı.

Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur