1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antrenörler bilgi tazeledi
Antrenörler bilgi tazeledi

Antrenörler bilgi tazeledi

KTFAD tarafından düzenlenen Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Semineri tamamlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tarafından düzenlenen Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Semineri dün teorik ve pratik eğitimlerle tek gün halinde gerçekleştirildi. Ali Çetin Amcaoğlu’nun adının verildiği seminerin sabah bölümü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) Genel Merkezi’nde yapıldı. Dernek başkanı Süleyman Göktaş, Ali Çetin Amcaoğlu ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı konuşmaların ardından Ali Çetin Amcaoğlu’na ve Profesör Mustafa Ferit Acar’a katılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Antrenman periyotlamaları anlatıldı
Seminerin KTSYD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen bölümünde GAÜ Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Mustafa Ferit Acar antrenörlere “Yıllık antrenman programları periyotlamaları” konusunu aktardı. Bu oturumun ardından talimatlarla ilgili bilgi aktarımı konusunda KTFF Eğitim-Üst Kurulu Başkanı Mustafa Borataş katılımcıları bilgilendirdi.

Uygulama portekizli eğitimciden
Seminerin öğleden sonraki bölümü Lefkoşa Attila Topaloğlu Sahası’nda gerçekleştirildi. Uygulamalı gerçekleştirilen bu bölümde “Takım Defans ve Hücum Organizasyonları” konu başlığını Portekizli Prof. Dr. Antonio Figueiredo aktardı. Seminer sertifika dağıtımı ile son buldu. KTFAD seminerlerin ikincisi 14 Ağustos Cuma günü B, C ve kaleci antrenörlerinin katılımı ile yine tek gün olarak KTSYD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur