1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antalya’da derece arıyorlar
Antalya’da derece arıyorlar

Antalya’da derece arıyorlar

Ülkemiz plaj voleybolcuları Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un Antalya Serik etabında yer alıyorlar.

A+A-

Ülkemiz plaj voleybolcuları Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un Antalya Serik etabında yer alıyorlar. Dün başlayan organizasyonda sporcularımız partnerleri ile organizasyonda iyi bir derece elde edebilmek için mücadele ediyorlar.

Buğra ve Merve partnerleri ile birer galibiyet aldı

Kadınlarda daha önce ikili olarak mücadele eden Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi, Antalya etabında farklı partnerlerle yer alıyorlar. Buğra Eryıldız ilk günde partneri Aleyna Vence ile oynadıkları iki karşılaşmanın birini 2-0 kazanırken, diğerini de aynı skorla mağlubiyetle noktaladı. Merve Çelebi ise Ebru Karayılan ile oynadığı iki karşılaşmanın birini 2-0 kazanırken, diğerini 2-0’lık skorla mağlubiyetle notkaladı. Buğra ve Merve’nin bugün oynayacakları karşılaşmalar sonucunda elde edecekleri neticelerle turnuvadaki sıralamaları belli olacak.

Kemal Şah kayıpsız

Erkeklerde partneri Selçuk Şekerci ile mücadele eden Kemal Şah, grubunda oynadığı iki karşılaşmayı da 2-0 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. Dörtlü grupta yer alan Ali Osman Nurettin, partneri Emir Kavuzlu ile oynadığı üç karşılaşmanın birini 2-1 kazanırken diğer ikisini 2-0’lık skorlarla mağlubiyetle noktaladı.

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur