1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Annesi şikayet etti, tutuklandı
Annesi şikayet etti, tutuklandı

Annesi şikayet etti, tutuklandı

İskele bölgesinde annesi L.Ö  ile birlikte yaşayan Ü.M, annesine ait olduğu iddia edilen televizyon ile cep telefonunu çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

A+A-

İskele bölgesinde annesi L.Ö  ile birlikte yaşayan Ü.M, annesine ait olduğu iddia edilen televizyon ile cep telefonunu çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Annesinin şikayeti üzerine tutuklanarak dün “İkametgahtan sirkat” suçlamasıyla İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı , sürekli suç işlediği ve Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden “Irza geçme” davasının bulunduğu gerekçesiyle 1 ayı geçmemek şatıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi. Zanlı , mahkemede, annesine ait olduğu ve sirkat ettiği iddia edilen cep telefonu ile televizyonun annesine değil kendisine ait olduğunu ileri sürerek bunu ispatlamaya hazır olduğunu beyan etti.

Oğlunu şikayet etti…

Meselenin tahkikat memuru Seyhan Bulut, zanlının 2 Temmuz tarihinde, beraber yaşamakta olduğu annesine ait cep telefonunu, 4 Temmuz tarihinde ise  yine annesine ait televizyonu sirkat ettiğini açıkladı. Televizyonun çalınmasının ardından annenin 4 Temmuz tarihinde polise gelerek oğlu olan zanlı hakkında şikayetçi olduğunu belirten Bulut, zanlının ayni gün tespit edildiğini ve konu televizyonun ise zanlının tasarrufunda bulunduğunu açıkladı. Bulut, zanlının Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Irza geçme” meselesinden dolayı devam eden bir davasının bulunduğunu ve zanlının sürekli suç işlediğini belirterek, zanlının davaları görüşülünceye değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı: “Bana ait olan cep telefonu ile

televizyonu satışa sunduysam sirkat mı ettim?”

Mahkemede söz alan zanlı, sirkat ettiği iddia edilen cep telefonu ile televizyonun kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Zanlı “Telefon benim. Televizyon ise benim odamdaydı. Televizyon da benim. Satışa sunduysam sirkat mı etmiş oldum? Televizyon ile telefonun benim olduğunu ispatlayabilirim” diyerek kendisini savundu.

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Ünal Mehmetoğlu’nun davaları görüşülünceye değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

 

 

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Etiketler : ,