1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Anne öldü, oğlu yaralandı
Anne öldü, oğlu yaralandı

Anne öldü, oğlu yaralandı

Baba- oğul tartıştı, ateşlenen silah araya girmeye çalışan anneyi vurdu…

A+A-

Yenidüzen (ÖZEL)
Baba ile oğlun kavgası kanlı bitti, olan oğlu ile kocasını ayırmaya çalışan anneye oldu. 9 çocuk annesi Değirmenlikli Necla Çağdaşoğluları öldü, ‘baba’ Ördel Çağdaşoğluları tutuklandı.
Değirmenlik’te yaşanan aile kavgasında, kocası ile oğlunun ayırmaya çalışan anne Necla Çağdaşoğluları, yaşanan kargaşa anında av tüfeğinin ateş almasıyla yaralandı, kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Anne öldü, oğlu yaralandı…
Değirmenlik’te dün saat 14:20 sıralarında baba Ördel Çağdaşoğluları ile Mehmet Çağdaşoğluları’nın kavgası sırasında araya girmeye çalışan 64 yaşındaki anne, Necla Çağdaşoğluları ateşlenen av tüfeğiyle vuruldu, kaldırıldığı Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Oğlu M.Ç ise bacağından yaralandı.
Av tüfeği tamircisi Ördel Çağdaşoğluları gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
İddialara göre olay, Değirmenlik'te dün öğleden sonra saat 14.15 sıralarında av tüfeği tamircisi olduğu bildirilen Ördel Çağdaşoğluları, sürekli tartıştığı oğlu Mehmet Çağdaşoğluları’nın yeniden eve gelmesi üzerine büyük bir tartışma başladı. Eline av tüfeğini alan Ördel Çağdaşoğluları, korutmak için oğlunun ayağına ateş etti. Av tüfeğinden çıkan çok sayıda şaşma,ilk önce, tam o sırada oğlunun önüne geçen anne Nejla Çağdaşoğluları’nın dizinin arkasındaki atar damarı parçaladı, daha sonra da oğlunun dizine ve ayağına isabet etti.
Olay yeri incelendi…
Polisin olayın yaşandığı evi kordon altına almasının ardından, Olay Yeri İnceleme Ekipleri söz konusu evde yaklaşık 2 saat çalıştı, delil topladı.

Komşular şaşkındı…
Olayın duyulmasının ardından Değirmenlik’e sessizlik çöktü. Komşular ‘Necla Abla daha biraz önce buradan geçiyordu’ derken, şaşkınlıklarını da gizleyemedi.

Aile perişan oldu…
Annelerini kaybeden, kardeşleri yaralanan Çağdaşoğluları ailesi hastaneye koştu. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçiren aile saatlerce oradan ayrılmadı.

----------

Polisin konuyla ilgili açıklaması…

“Ailevi sebeplerden dolayı”

Yaşanan olayla ilgili, polis de açıklama yaptı, ailevi sebeplerden dolayı diyerek, soruşturmanın devam etmekte olduğu belirtildi. İşte açıklamanın tam metni;
“04.08.2014 tarihinde, saat 14:30 sıralarında,  Değirmenlik’de Posta Sokak B/17 adresinde sakin Ö.Ç. (E-64), ailevi sebeplerden dolayı oğlu Mehmet ÇAĞDAŞOĞLULARI (E-38) ile tartıştığı sırada, tamir maksatlı tasarrufunda bulundurduğu dolu av tüfeğini adı edileni vurmak için ateşlemesi soncu orada bulunan eşi Necla  ÇAĞDAŞOĞLULARI (K-64)’nı sola bacağından,  Mehmet ÇAĞDAŞOĞLULARI’nı ise sol bacağından yaralamıştır.
Olayda ağır yaralanan Necla ÇAĞDAŞOĞLULARI kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Mehmet ÇAĞDAŞOĞLULARI ise yapılan tedavisine müteakip taburcu olmuştur.  Ö.Ç. tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir”

Bu haber toplam 2651 defa okunmuştur
Etiketler :