1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Anne oğlun acı vedası…
Anne oğlun acı vedası…

Anne oğlun acı vedası…

Bugün toprağa verilecekler…

A+A-

Lapta’da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne- oğul, Yeter Avşar ve Batuhan Avşar bugün toprağa verilecek.

Kazım yoğun bakımda, Hüseyin’in durumu daha iyi…

Kazada ağır yaralanan 10 yaşındaki Kazım Avşar’ın sağlık durumunun önceki güne göre daha iyi olduğu ancak hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Tedavisi Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde süren Avşar’ın çeşitli organlarında kanama ve vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.

Öte yandan ayni kazada yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Avşar’ın ise akciğerinde kanama olduğu tedavisine Çocuk Servisi’nde devam edildiği, bununla birlikte hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.


Kaza nasıl olmuştu?

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, Yeter Avşar’ın (K-30), yönetimindeki ZGB 106 plakalı salon araç ile Karşıyaka istikametine doğru seyrettiği sırada önünde seyreden araçları geçmek için yolun sağına geçmesi ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Erkan Ertopaloğlu (E-29) yönetimindeki KV 869 plakalı kamyon ile yüz yüze çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu, ZGB 106 plakalı araç sürücüsü Yeter Avşar ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Batuhan Avşar (E-5), Hüseyin Avşar (E-9) ve Kazım Avşar (E-10) ağır şekilde yaralandı.

Batuhan Avşar (E-5) hastaneye kaldırıldığı sırada yolda yaşamını yitirirken, Yeter Avşar (K-30) ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu haber toplam 2139 defa okunmuştur