1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anlamlı kupa mücadelesi
Anlamlı kupa mücadelesi

Anlamlı kupa mücadelesi

KTSYD ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde Hentbol KTSYD Kupası oynanacak

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) uzun yıllar futbolda gerçekleştirdiği ve bu yıl basketbolla devam ettirdiği KTSYD Kupası’nı bu kez hentbol için yapıyor. Hentbol Federasyonu ile KTSYD işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Hentbol KTSYD Kupası, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler arasında yapılacak. Kupa’ya ligde mücadele eden tüm takımlar katılım gösterecek.

Gelir ‘NEFES’in tedavisi için kullanılacak

KTSYD’den yapılan açıklamaya göre kupadan elde edilecek tüm gelirin bir süredir nörolastom tümörüyle mücadele eden 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’nin tedavisi için katkı olarak kullanılacak. “Hentbol tutkumuza bir ‘NEFES’ de siz verin” sloganıyla gerçekleşecek olan KTSYD Kupası için tüm maçlara giriş ücretsiz olacak, dileyen sporseverler 10 TL’lik yardım biletlerinden alarak Nefes Demirpençe’ye destek olabilecek.

Kura çekimi bugün

Gerçekleşecek Hentbol KTSYD Kupası ile ilgili basın toplantısı ve kura çekimi bugün saat 14.30’da KTSYD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplantıda KTSYD Başkanı Çelen Oben ve Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön açıklamalarda bulunacak. Gerçekleşecek toplantıya başkanların yanı sıra kulüp temsilcileri ve oyuncular da katılacak. Kupa 18 Mart Cumartesi günü başlayacak, final karşılaşmaları ise 22 Mart Çarşamba günü oynanacak.

11 takım katılacak

Hentbol KTSYD Kupası’na kadınlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Esentepe ve Dikmen Gençlik Merkezi (DİGEM) katılım gösterirken, erkeklerde de UKÜ, YDÜ, DAÜ, Mağusa Gelişim Akademisi (MGA), Yükseliş ve KKTC Fenerbahçeliler Derneği katılım gösterecek.

 

Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur
Etiketler : , ,