1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Anlamlı katkı
Anlamlı katkı

Anlamlı katkı

Cinematheque’in film gösterim geliri Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak

A+A-

 

Cinematheque’in film gösterim geliri Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak. Açıklama şu şekilde:

Cinematheque 21 Şubat 2017 akşamı Kıbrıs İlim Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştireceği film gösterim gelirini Ortopedik Özürlüler Derneği”ne bağışlayacaktır.

Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit “Sevgili Işın Ramadan Cemil ve Fatma Özok hanımefendiler derneğimizi ziyaret ederek sevgi gününde hem yüreklerindeki sevgiyi bizlerle paylaştılar hem de bizlere destek olmak için planladıkları proje hakkında bilgi verdiler. İyi ki varsınız ve iyi ki hep birlikteyiz.” sosyal medya paylaşımıyla 21 Şubat’ta kendilerinin de Kıbrıs İlim Üniversitesi Konferans Salonu’nda hazır olacakları mesajını verdi.

Cinematheque kurucularından Işın Ramadan Cemil ve Fatma Özok yaptıkları açıklamada “21 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştireceğimiz “Irrational Man” film gösterim gelirini Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlama kararı aldık.” diyerek, Kıbrıs Halkının bu konularda duyarlı olduklarına ve kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek 3.film olan “Irrational Man” Fransız Sinemasının büyük ustası Woody Allen yapımı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Woody Allen’in yaptığı filmin başrollerinde Jamie Blackley ve Joaquin Phoenix oynuyor. Hem dünya sinemalarından seçilmiş özel filmleri izlemek hem de dayanışma ruhunun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Cinematheque Film Gösterimleri Kıbrıs Halkı tarafından da ilgi görüyor.

 

Bu haber toplam 3033 defa okunmuştur
Etiketler : ,