1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Anlamlı destek
Anlamlı destek

Anlamlı destek

Hayırsever vatandaşın KHYD’nin kullanımına verdiği ev hasta dinlenme evi olarak hizmete açıldı

A+A-

 

Hayırsever vatandaşın kullanımına verdiği ev KHYD tarafından dinlenme evi olarak hizmete açıldı.

Çamlıbel’de merhum Fatma ve Hüseyin Tünelci çiftinin evi, Londra’da yaşayan kızları Şadiye Balıkçıoğlu tarafından Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin (KHYD) kullanımına verildi.

Lapta Belediyesi’nin bahçe düzenlemesi, iş adamlarının da mefruşat bağışı sonrasında, hasta dinlenme evi olarak düzenlenen mekan, törenle hizmete girdi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail açılışta yaptığı konuşmada; dernek üyelerinin talep ettikleri dinlenme evini bir vatandaşın girişimiyle başarmanın mutluluğunu duyduğunu söyledi.

Hastaların, Çamlıbel’in güzel manzarasında huzur bulacağı bir ortam yaratıldığını kaydeden Kocaismail, merhum Hüseyin Tünelci’nin varislerine teşekkür etti.

Kocaismail, ayrıca önümüzdeki süreçte İskele bölgesinde derneğe verilen 14 dönümlük araziyi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik tatil evi yapma şansı bulacaklarına inanç belirtti.

KHYD’den yapılan açıklamaya göre, açılışta merhum Fatma ve Hüseyin Tünelci’nin torunları Hüseyin Tünelci, Ali Tünelci ve babaları Seyfi Tünelci ile Londra’da yaşayan, evin kullanım iznini KHYD’ye veren Şadiye ve Osman Balıkçıoğlu’na duyarlılıklarından dolayı, dernek atölyelerinde, hastaların ürettiği plaketler takdim edildi.

(tak)

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur