Anısı yaşatılacak

Anısı yaşatılacak

Dün yaşamını yitiren spor yazarı Raif Özgüren için Çetinkaya-Yenicami öncesi anıldı.

A+A-

Dün yaşamını yitiren spor yazarı, BRTK program yapımcısı, KTSYD Genel Sekreteri Raif Özgüren Çetinkaya – Yenicami maçı öncesi düzenlenen törenle anıldı. Törene spor yazarları, sevenleri ve ailesi katıldı.

Atatürk Stadı’nda oynanan K-Pet Süper Lig 14’üncü hafta açılış maçı olan Çetinkaya – Yenicami karşılaşması öncesinde Raif Özgüren için anma töreni yapıldı. Uzun yıllar spor yazarlığı ve fotoğrafçılığı yapan Özgüren için spor yazarları maç öncesinde bir araya gelerek üzerinde resminin bulunduğu tabureye çiçek bıraktı.

 

Her zaman fotoğraf çektiği yere çiçek bırakıldı

Spor yazarları Özgüren’in anısına kollarında siyah bantla karşılaşmada görev yaptı. Ayrıca her iki takım karşılamaya üzerinde “Seni unutmayacağız koca yürekli adam” yazılı pankart ile çıktı. Bir süre önce lösemi tedavisi görürken yaşamını yitiren Tuğsan Yazıcı anısına da her iki takım pankart açtı. Karşılaşma öncesinde bir dakikalık saygı duruşu da yapıldı. Özgüren’in resminin bulunduğu tabure Atatürk Stadı’nda her zaman fotoğraf çektiği yere çiçeklerle bırakıldı.

 

TSYD ve EAK’tan başsağlığı mesajı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Genel Sekreteri Raif Özgüren’in vefatı nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve Kıbrıs Spor Yazarları Birliği (EAK) başsağlığı mesajı yayınladı.

 

TSYD: “Başınız sağolsun”

Türkiye Spor Yazarları Derneği başkanı Oğuz Tongsir yayınladığı mesajda Özgüren’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne ve sevenlerine başsağlığı diledi.

 

EAK: “Acınızı paylaşıyoruz”

Kıbrıs’ın güneyinde örgütlü Kıbrıs Spor Yazarları Birliği (EAK) başkanı Erodotos Miltiadous gönderdiği başsağlığı mesajında duyduğu üzüntüyü dile getirerek “Acınızı paylaşırız” dedi.

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.