1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anı maçı MTG’nin 3-2
Anı maçı MTG’nin 3-2

Anı maçı MTG’nin 3-2

Mağusa Türk Gücülü Onur Kandilli ve Dumlupınarlı Ali Ceylan için düzenlenen 2’nci anı turnuvasında Mağusa Türk Gücü, Dumlupınar’ı 3-2 mağlup etti

A+A-

 

Süleyman REBGE

Mağusa Canbulat Stadı’nda Mağusa Türk Gücü ile Dumlupınar arasında oynanan anı maçında MTG, Dumlupınar’ı 3-2 mağlup etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan MTG ilk yarıyı Uğur’un attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Rıdvan ile eşitliği sağlayan Dumlupınar’a yanıt yine Uğur’dan geldi.
Karşılaşmayı bırakmayan Dumlupınar bu kez Hasan Şemmedi ile bir gol buldu. Karşılaşma 2-2 seyrederken MTG denemeye aldığı yabancı oyuncusu Sa ile durumu 3-2 yaptı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.
Karşılaşmada Mağusa Türk Gücü’nde yeni transfer Ali Duvarcı maça 11’de başlarken denemeye aldığı yabancı oyuncular Sa, Richard ve Adeleke’yi de deneme fırsatı buldu. Mağusa Türk Gücü takımı yarın kamp yapmak üzere Karpaz’a gidecek.

Ali ve Onur unutulmadı
Karşılaşmanın bitiminden sonra MTG kulüp binası içerisinde düzenlenen törenle Ali Ceylan ve Onur Kandilli anıldı. Düzenlenen törende karşılaşmanın hakemlerine, Ali ve Onur’un ailelerine plaket ve çiçek verildi.

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur