1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Anayolda suçüstü yakalandılar
Anayolda suçüstü yakalandılar

Anayolda suçüstü yakalandılar

Mağusa’da aldıkları ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri 300 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi.

A+A-

Mağusa’da aldıkları ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri 300 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. Konu maddeleri sakladıkları yerden almaya gelen zanlı H. A ve S.K ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar, 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacaklar.

Uyuşturucu alışverişi yapılacaktı…
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 10 Aralık tarihinde alınan bir bilgide Güvercinlik kavşağı bölgesinde uyuşturucu alışverişi yapılacağını öğrendiklerini söyleyerek konu bölgede pusu görevine başladıklarını belirtti. Ayni gün zanlı H. A ile S.K’nın FJ 707 plakalı araç ile olay yerine geldiklerini belirten Özdesoy, zanlı H.A’nin araçtan inerek karşı tarafa geçtiğini ve ağacın altında saklı bulunan 300 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu maddeyi aldığı sırada tespit edildiğini zanlı S.K’nın ise aracı ile Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru dönerek zanlı H.A’nin yanına geldiği esnada tespit edilerek alıkonulduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.(Gamze BAYKUR)

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur