1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anafartalar – Sedat Simavi finali
Anafartalar – Sedat Simavi finali

Anafartalar – Sedat Simavi finali

Liseli Gençler Futbol Şampiyonası’nda yarı final maçları dün Gönyeli Stadı’nda oynandı

A+A-

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Liseli Gençler Futbol Şampiyonası’nda yarı final maçları dün Gönyeli Stadı’nda oynandı. Oynanan karşılaşmalar sonunda finale yükselen takımlar Anafartalar Lisesi ve Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi oldu.
Günün ilk yarı final maçında Anafartalar Lisesi ile Kurtuluş Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlanan maçta rakibini penaltılarla 4-3 mağlup etmeyi başaran Anafartalar Lisesi ilk finalist oldu. Diğer yarı final mücadelesinde Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi ile Namık Kemal Lisesi karşı karşıya geldi. Sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılan Sedat Simavi, finalde Anafartalar Lisesi’nin rakibi oldu.

Final bugün
Liseli Gençler Futbol Şampiyonası’nda üçüncülük ve final karşılaşmaları bugün Gönyeli Stadı’nda oynanacak. Saat 10.00’da Namık Kemal Lisesi ile Kurtuluş Lisesi üçüncülük maçına çıkacaklar. Saat 11.30’da ise Anafartalar Lisesi ile Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi finalde şampiyon olabilmek için yer alacaklar.

Bu haber toplam 1238 defa okunmuştur