1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anadolu İdman Yurdu gururlu
Anadolu İdman Yurdu gururlu

Anadolu İdman Yurdu gururlu

Anadolu İdman Yurdu, yıllar sonra ülkede düzenlenen en kapsamlı şampiyonada en çok başarıyı elde eden kulüp olmanın gururunu yaşıyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Geçtiğimiz haftasonunda Lefkoşa’da Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ferdi Boks Şampiyonası’nda yedi siklette beş birincilik, iki de ikincilik alan ve takım halinde büyük bir başarıya imza atan Anadolu İdman Yurdu, yıllar sonra ülkede düzenlenen en kapsamlı şampiyonada en çok başarıyı elde eden kulüp olmanın gururunu yaşıyor.

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenör olan Alparslan Ulak, ilk defa katıldıkları şampiyonada elde ettikleri ciddi başarıdan dolayı sporcularını kutlarken, uzun zamandır disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini, bu başarının kolay elde edilmediğini, ancak başarılara devam etmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ulak şunları söyledi: “Hafta sonu yapılan maçlarda ilk defa katıldığımız boks ferdi şampiyonasında yedi sporcumuzdan beşi birinci, ikisi de ikincilik almıştır. Bu derecelerle en başarılı külüp olduk. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz yeni şampiyonluklardır. Şampiyona güzel oldu. Boks Federasyonu’muzu tebrik ediyoruz. Ufak tefek sorunlar dışında harika bir ortam oldu. En önemlisi en fazla sporcuyla katılım yaptık. Gerek takım ruhu ve birliktelik, gerekse sporcularımızın azmi salondan takdir aldı.”

Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur